“Σπίτι με το MEGA” με τον Γιώργο Νταλάρα

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 22:00, το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Γιώργο Νταλάρα. Ο κορυφαίος ερμηνευτής με τη σπουδαία πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο, μυθικές συνεργασίες και διεθνή παρουσία, έχει ετοιμάσει για τους τηλεθεατές του MEGA ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι με ανεπανάληπτες επιτυχίες.  

Στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Γιώργος Νταλάρας ξεφυλλίζει το άλμπουμ της πορείας του, που μετράει πάνω από πενήντα χρόνια. Παρουσιάζει, με την απαράμιλλη ερμηνευτική και μουσική δεξιοτεχνία, τραγούδια-σταθμούς. Από το «Ένας κόμπος η καρδιά μου» «Ο ουρανός φεύγει βαρύς» και «Καράβια στη στεριά»… Μέχρι τα «Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν» και «Τα βεγγαλικά σου μάτια».

Ποιοι άλλοι θα είναι μαζί του; Μελίνα Ασλανίδου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Μπάμπης Στόκας και Ασπασία Στρατηγού. Ο Γιώργος Νταλάρας θα μας χαρίσει μία μουσική συνάντηση γεμάτη συναισθήματα, μοναδικά τραγούδια και υπέροχες μουσικές ιστορίες. Στη βραδιά συμμετέχει και ο Χρήστος Καλιοντζίδης.

Ο σπουδαίος Γιώργος Νταλάρας έρχεται το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στο «Σπίτι με το MEGA» σε μία αξέχαστη βραδιά με τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία.

#SpitiMeToMega

You may also like