“Σπίτι με το MEGA” με τον Κώστα Τουρνά

Ως γνωστόν, ο Κώστας Τουρνάς έβαλε τη σφραγίδα του στο ελληνικό πεντάγραμμο από τη δεκαετία του 1970 μέχρι και σήμερα. Ο μεγάλος τραγουδοποιός έχει ετοιμάσει μία ξεχωριστή βραδιά αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA

Στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Κώστας Τουρνάς γιορτάζει πενήντα χρόνια μουσικής πορείας. Επιλέγει τα πιο αντιπροσωπευτικά και αγαπημένα τραγούδια του. Συντροφιά με τους φίλους του, που έχουν έρθει για να τον τιμήσουν, μας ταξιδεύει στο χρόνο με μεγάλες του επιτυχίες. «Μην της το πεις», «Όμορφη» «Δεν το ξανακάνω σ’ Autobianchi» «Ντισκοτέκ», «Ο πιο καλός τραγουδιστής», «Δεν μετανιώνω», «Κυρίες και κύριοι», «Αλητείες» και πολλές ακόμα.

Ποιοι θα είναι μαζί του; Η Ελπίδα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, παιδικός φίλος και συνοδοιπόρος του στους θρυλικούς Poll. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μας προσκαλεί σε μία μουσική συνάντηση με νοσταλγικές μελωδίες, υπέροχα ντουέτα και πολλές εκπλήξεις.

Ο Κώστας Τουρνάς έρχεται σήμερα στις 22.00 στο «Σπίτι με το MEGA» σε μία μουσική αναδρομή-γιορτή, που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

#SpitiMeToMega

You may also like