«Στις αγορές του Μάνου Χατζηδάκι» στις 30 Αυγούστου στην “Τεχνόπολις”

manos hatzidakisΑφιέρωμα στο Μάνο Χατζηδάκι θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου στις 21:00 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Τραγούδια παλιά που δεν παλιώνουν γιατί δεν υπόκεινται στη φθορά του χρόνου και κάθε φορά που τα ακούμε ή τα τραγουδάμε, νοιώθουμε την ίδια συγκίνηση.

Τα τραγούδια αυτά παρουσίασε για πρώτη φορά ο Μάνος Χατζιδάκις στον ιστορικό χώρο της Ρωμαϊκής αγοράς και αργότερα δισκογραφήθηκαν και εντάχτηκαν στους δύο κύκλους με τις φωνές των: Βασίλη Λέκα, Ηλία Λιούγκου, Μαρίας Φαραντούρη , Έλλης Πασπαλά και Γιώργου Νταλάρα.

Ο Ηλίας Λιούγκος μετά από 20 χρόνια συνεργασίας φιλίας και μαθητείας με το Μάνο Χατζιδάκι, η Στέλλα Κυπραίου με την γνώση από την επίσης μακρόχρονη συνεργασία μαζί του, με τις υπερβατικές ερμηνείες της Καλλιόπης Βέττα και της Φωτεινής Βελεσιώτου, αναλαμβάνουν να διασφαλίσουν και σας μεταφέρουν την ακριβή ατμόσφαιρα και το μεγαλείο αυτών των τραγουδιών.

Ενορχήστρωση: Στέλλα Κυπραίου
Μουσική επιμέλεια: Ηλίας Λιούγκος

Θα παίξουν oι μουσικοί:
Στέλλα Κυπραίου: Κιθάρα, Στάθης Κιόσογλου: Κλαρίνο-Φλάουτo, Μιλτιάδης Παπαστάμου: Βιολί-Μαντολίνο και η Δέσποινα Στεφανίδου: Πιάνο

You may also like