Συλλεκτικές συσκευασίες ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ της FIX Hellas εμπνευσμένες από την Ελλάδα

Λίγο το ότι ο καιρός ανοίγει, λίγο το ότι θέλουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να ταξιδέψουμε, οι νέες συλλεκτικές συσκευασίες της FIX Hellas μας ξεσήκωσαν εύκολα! «Ζωντανεύουν» κάθε γωνιά της Ελλάδας… Αναδεικνύουν τους ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ ήρωες, συνώνυμα αυθεντικότητας και διαχρονικότητας όπως η FIX Hellas, η πρώτη ελληνική μπύρα!

Με κεντρικό μήνυμα το «ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ» και εμπνευσμένες από την ποικιλομορφία της Ελλάδας, οι νέες συλλεκτικές συσκευασίες αποτυπώνουν μέσα από μία σύγχρονη ματιά, σε τρία μοναδικά σχέδια την κληρονομιά και την αυθεντικότητα του αστικού, ηπειρωτικού και νησιωτικού τοπίου μας. Αγκαλιάζοντας το εμβληματικό λογότυπο της FIX Hellas, οι τρεις χαρακτηρίστηκες φιγούρες πρωταγωνιστούν ως πραγματικοί ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ ήρωες… Ενώ γύρω τους ζωντανεύουν γνώριμες εικόνες, διαχρονικές αξίες, εμπειρίες, προορισμοί. Καταστάσεις που μας «δένουν» με κάθε γωνιά του τόπου μας, αλλά και μεταξύ μας.

Το περιστέρι

… ο παρατηρητής του αστικού τοπίου. Πλαισιώνεται από χαρακτηριστικά στοιχεία της πόλης,όπως το γραφικό παγκάκι στην πλατεία, το γνώριμο κουλουρά που συναντάμε στις πρωινές μας βόλτες και τα κλασσικά στέκια… Όπου με την παρέα χτίζουμε τις αγαπημένες μας στιγμές.

Το καΐκι

… αντιπροσωπεύει τον αυθεντικό ήρωα της θάλασσας. Αποκαλύπτει κρυφά περάσματα που οδηγούν στα πιο απόμερα και μαγικά μέρη των νησιών, σε κρυστάλλινες παραλίες και περιπετειώδεις διαδρομές… Κάτω από τον καυτό ήλιο και τον έναστρο ουρανό του καλοκαιριού.

Η κατσίκα

…Ο πραγματικός θαμώνας της επαρχίας. Ξέρει κάθε βράχο, κάθε μυστικό μονοπάτι, κάθε γεφύρι και θα σε οδηγήσει στα καλύτερα πανηγύρια, εκεί που ο ήχος των παραδοσιακών ακουσμάτων φέρνει κοντά τον λόκαλ με τον επισκέπτη, τον παππού με τα εγγόνια, τον παραδοσιακό τύπο με τον εναλλακτικό.

Καθένας από εμάς είναι ένας πραγματικός ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ. Ένας γνήσιος ντόπιος στην πόλη, στην επαρχία και στο νησίτου, πρόθυμος να μοιραστεί αλλά και να ανακαλύψει νέα μυστικά της χώρας μας. Όχι απλά λόκαλ, αλλά ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ.

Ανακάλυψε κι εσύ τις νέεςσυλλεκτικές συσκευασίες και μοιράσου μαζί μαςτις δικές σου ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ εμπειρίες όπου κι αν βρεθείς!

#ΤΡΟΥΛΟΚΑΛ #FΙΧHellas

You may also like