Τα παιδιά σχεδιάζουν τη βιτρίνα των GAP στο Golden Hall!

Αυτό το Σεπτέμβριο, τα Gap Kids θα λάμψουν μέσα από τη δημιουργικότητα! Τα Gap και η δημιουργός Χαρά Μαραντίδου ενώνουν τις δυνάμεις τους και καλούν τους μικρούς τους φίλους να συμμετέχουν σε μια μοναδική καλλιτεχνική εμπειρία που θα τους γεμίσει με χαρά και ενθουσιασμό.

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012, από τις 11.00 π.μ. έως τις 15.00 στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, στο σημείο που λειτουργεί το κατάστημα Gap, η Χαρά Μαραντίδου θα υποδέχεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο παιδικό εργαστήρι, όλους τους μικρούς φίλους ηλικίας 4 έως 14 ετών, που έχουν διάθεση να ζωγραφίσουν και μαζί θα σχεδιάσουν τη βιτρίνα του καταστήματος Gap.

Εμπνευσμένη από την καμπάνια Shine, τα χρώματα της Φθινοπωρινής παιδικής συλλογής ρούχων της Gap, που προτρέπει τους μικρούς μας να “λάμψουν» αυτήν τη σχολική χρονιά, η εικαστικός Χαρά Μαραντίδου θα βοηθήσει τους μικρούς μας καλλιτέχνες να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να ενώσουν την παιδική δημιουργικότητα, με χρώματα και εικόνες.

Πολλές εκπλήξεις, δώρα και στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας περιμένουν τους μικρούς μας φίλους, που με τη συμμετοχή τους, θα προσφέρουν χαρά και σε άλλα παιδιά που την έχουν ανάγκη, καθώς οι δημιουργίες τους, θα έχουν και συμβολική σημασία. Για κάθε ένα παιδάκι που θα συμμετέχει, τα Gap θα προσφέρουν ένα πλήρες σετ ειδών ζωγραφικής για τη νέα σχολική χρονιά στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
www.facebook.com/greecegap

*Λίγα λόγια για τη Χαρά Μαραντίδου

Γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του ΕΜΠ και της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας. Από τότε που έγινε μαμά κατάλαβε ότι ο κόσμος των μεγάλων γίνεται πολύ πιο συναρπαστικός όταν ανακατεύεται και με τον κόσμο των παιδιών, κι έτσι αποφάσισε να κάνει αυτό που ήθελε από μικρή: να λέει ιστορίες, να τις ζωγραφίζει και να τις κάνει βιβλία. Κυρίως όμως να… κατεβάζει ιδέες για παιδιά, μικρά και μεγάλα. Μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, το 2010, η Χαρά Μαραντίδου έγραψε και εικονογράφησε το παιδικό βιβλίο, Εγώ + εσύ = Μαζί: Η τέχνη του να είσαι γιαγιά (Εκδόσεις Πάπυρος).

Εδώ και ενάμιση χρόνο, συνεργάζεται με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, αναλαμβάνοντας τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό εκθέσεων, σχεδιάζοντας αντικείμενα, εμπνευσμένα από τις συλλογές του και επιμελείται τον καλλιτεχνικό σχεδιασμό εκπαιδευτικών εκδόσεων του Μουσείου.
www.xaramara.com

You may also like