Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 11 Ιουλίου

Κοντεύουμε μέσα Ιουλίου και βρισκόμαστε γι’ άλλη μία φορά εν μέσω καύσωνα, όμως οι μετεωρολόγοι μας προειδοποιούν και για μπόρες! Πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο μη με ρωτάτε…! Επειδή, όμως, εμείς είμαστε κορίτσια που ετοιμαζόμαστε για παν ενδεχόμενο, ας δούμε τι… φοράμε αύριο!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Νεφώσεις  θα συναντήσουμε αύριο στην επικράτεια της χώρας, οι οποίες στα βορειοανατολικά τμήματα (Μακεδονία, Θράκη κι Αιγαίο) θα εξελιχθούν σε σποραδικές βροχοπτώσεις, οι οποίες όμως θα υποχωρήσουν σχετικά σύντομα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση συγκριτικά με το κλίμα του προηγούμενου διαστήματος κυμαινόμενη μεταξύ 22°C και 31°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί εντάσεως 4 έως 6 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Δεν ξέρω για σας, αλλά λατρεύω τις ασύμμετρες φούστες. Ειδικά το καλοκαίρι έχουν έναν ανάλαφρο και ταυτόχρονα κομψότατο χαρακτήρα για μία street style εμφάνιση! Στα Zara, μάλιστα, διαλέγουμε κι ένα ιδιαίτερο μοτίβο και τη συνδυάζουμε με ένα μονόχρωμο τοπ με βολάν – αλλά ακόμη και μ’ ένα “ταπεινό” T-shirt θα δημιουργήσετε ένα πανέμορφο outfit! Και μπορεί να ακούμε για βροχές, όμως εν μέσω καλοκαιριού όλες γνωρίζουμε πόσο γρήγορα αυτές μας αδειάζουν τη γωνιά!

               Ένα ζευγάρι πέδιλα με τετραγωνισμένα τακούνια είναι μία επιλογή μοντέρνα και συνάμα άνετη, λόγω της σταθερότητας που τα τακούνια προσφέρουν. Από το Bozikis Shoes μπορούμε να διαλέξουμε το χρώμα και το στυλ που μας ταιριάζει! Όμως, μπορούμε να “εξοπλιστούμε” και με μία ιδιαίτερη τσάντα ώμου, πάντα σε καλοκαιρινό χρώμα!

               Μπορεί οι μετεωρολόγοι να προβλέπουν νεφώσεις και βροχές, όμως καλού κακού βάζουμε στην τσάντα μας και τα γυαλιά ηλίου! Ειδικά αν είναι από τη νέα συλλογή της Givenchy, που διακρίνεται για το σύγχρονο design!

               Από το KK Jewelry Lab της αγαπημένης μας Κατερίνας Κουλουμπούρου επιλέγουμε ένα κοντό κολιέ με σύρμα και χρυσό charm με διαμάντι αλλά και τα ιδιαίτερα σκουλαρίκια σε γεωμετρικό σχεδιασμό!

               Τέλος, κάνουμε στα μαλλιά μας μία χωρίστρα και δημιουργούμε δύο πλεξούδες στην κορυφή του κεφαλιού. Προσοχή, όμως, δεν τις συνεχίζουμε μέχρι το τέλος των μαλλιών, γιατί μετά αυτά θα πιαστούν σε μία ψηλή αλογοουρά με τα λαστιχάκια “Exeis ena lastixaki?που τα βρίσκουμε στο One Beauty!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like