Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 14 Μαρτίου

Πόσο υπέροχα ήταν που χαρήκαμε ακόμη και το τριήμερο με λιακάδα – συνήθως το “ματιάζουμε”! Όμως, για κάποιο λόγο του έχει βγει… το όνομα του Μάρτη, και ξέρουμε όλοι και το λόγο και το χαρακτηρισμό! Μη μου ανησυχείτε, όμως, για όλα υπάρχουν λύσεις, ειδικά όταν πρόκειται για το look μας!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Νεφώσεις θα συναντήσουμε αύριο, οι οποίες θα πυκνώσουν και θα εξελιχθούν σε τοπικές βροχές – στα δυτικά της χώρας αναμένονται σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 7°C και 13°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μεταβλητοί εντάσεως από 4 έως 6 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Το τζιν είναι ένα ρούχο πασπαρτού για μέρες που οι καιρικές συνθήκες περιορίζουν την επιλογή ενός υφασμάτινου παντελονιού ή μίας φούστας. Η GAP μας παρουσιάζει εξαιρετικά ελαφρώς distressed κομμάτια ιδανικά ακόμη και για το γραφείο, αλλά και την πρόταση για πανωφόρι και βεβαίως ένα μάλλινο bomber είναι πάντα αναγκαίο!

             

               Νέα συλλογή από τον Tezenis και από αυτή επιλέγουμε ένα colour block camisole και μία κομψή ζακέτα – ε, δε θα σας άφηνα να ξεπαγιάσετε!

             

               Καλό είναι να είμαστε προτεοιμασμένες σε περίπτωση βροχής, επομένως ένα σταθερό παπούτσι είναι η “σωτηρία” μας. Φυσικά, αν μιλάμε για μποτίνια με την υπογραφή της Envie Shoes, ακόμη καλύτερα!

             


Envie booties

               Με μικρές πινελιές λάμψης σα νεραϊδόσκονη μας σκορπίζει το KK Jewelry Lab!


KK Jewelry Lab

             

               Η εταιρεία DOCA μας παρουσιάζει τη νέα της συλλογή από τσάντες και μπορούμε να βάλουμε σταδιακά την άνοιξη στην εμφάνισή μας με μία από αυτές!


DOCA handbag

               Τέλος, για τα μαλλιά μας, οι “ατημέλητοι” κυματισμοί είναι ιδανικό hairstyle μια που με την υγρασία και τους ανέμους κανείς δε θα… κακολογήσει πως δεν βγήκαμε με αψεγάδιαστη αλογοουρά από το σπίτι! Άλλωστε, messy can be classy as well!

         

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like