Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου

Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όσες φίλες γιορτάζετε σήμερα, προκαταβολικά σε όσες γιορτάζετε αύριο αλλά και στα αγαπημένα σας πρόσωπα! Σας εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα για τις ονομαστικές σας ημέρες!

Ο καιρός είναι οπωσδήποτε κρύος (μπρρρ!!!) αλλά αυτό δε θα μας εμποδίσει να δημιουργήσουμε ένα look που θα κλέψει (θετικές) εντυπώσεις! Αλλά ας τα πάρουμε ένα ένα…

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Συννεφιασμένη θα είναι η ημέρα αύριο, με τις νεφώσεις αυτές να παρατηρούνται πιο πυκνές στα ανατολικά και νότια της χώρας. Η μέση θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 7°C και 15°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση μεταξύ 5 και 7 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Το ότι χειμώνιασε δε σημαίνει πως οι επιλογές μας πρέπει να περιορίζονται στη χρωματική μονοτονία-τη-λες-και-μουντίλα! Γι’ αυτό κι η GAP, με την ευκαιρία των εορτών, μας παρουσιάζει τη σειρά Crazy Stripe η οποία παντρεύει τη θαλπωρή ενός μάλλινου ρούχου με ζωηρά ριγέ μοτίβα!

GAP Crazy Stripe dress

Ένα τέτοιο φόρεμα με τόσα vibes θέλει έναν αρμονικό συνδυασμό με ένα ζευγάρι ψηλές σουέντ μπότες…

Vince suede boots

… αλλά και ένα quilted jacket  Alexander McQueen για μία γεύση ‘90s!

Alexander McQueen quilted jacket

Εντάξει, η αλήθεια είναι πως το outfit “σηκώνει” μερικά vibes ακόμη, οπότε επιλέξτε ένα χρωματιστό backpack για τα προσωπικά σας είδη!

Gucci backpack

Το My Milky Way προσθέτει γι’ άλλη μία φορά διακριτική λάμψη στο look μας κι εγώ λάτρεψα αυτά τα drop σκουλαρίκια και το λεπτεπίλεπτο βραχιολάκι του!

 

Τέλος, είτε προτιμάτε ένα ανέμελο wavy είτε ένα chic sleek look στα μαλλιά σας, πιάστε τις μπροστινές τούφες με ένα τσιμπιδάκι μαζεύοντάς τις στο πλάι!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like