Τι φοράμε… για να πετάξουμε;

Ένα διαφορετικό και ταξιδιάρικο What To Wear powered by Tommy Hilfiger, TOD’S κι όχι μόνο!

Καλοκαίρι ήρθε και σίγουρα όλοι σχεδιάζουμε τις αποδράσεις μας! Και σίγουρα κάποιες από εσάς θα φτάσουν στον ονειρικό προορισμό τους με αεροπλάνο! Για να είναι όντως καλό το ταξίδι, όμως, ας δούμε μερικά tips ώστε και να μη μας ζορίσουν τα ρούχα που θα επιλέξουμε αλλά και τις προτάσεις μας για ένα ταξίδι με style!

               Ξεκινάμε με την επιλογή παντελονιού, μια που θα είμαστε για αρκετή ώρα καθισμένες, οπότε σίγουρα θέλουμε κάτι άνετο και που παράλληλα θα κρατά τα πόδια μας ζεστά –      ακόμη και το καλοκαίρι, το αεροπλάνο εν πτήσει έχει ένα ψυχρό κλίμα. Προτιμούμε ένα άνετο κολάν ή έστω ένα παντελόνι με ελαστικό ύφασμα ώστε να μη μας πιέζει. Ακόμη καλύτερα αν το παντελόνι είναι σκούρο ώστε να αποφύγουμε αναπάντεχους λεκέδες στην αίθουσα αναμονής ή ακόμη και στη διάρκεια της πτήσης! Όμως φροντίζουμε να έχουμε πάντα να έχουμε μαζί μας μία ζακέτα ή ένα χαλαρό σακάκι για να αποφύγουμε να κρυώσουμε μέσα στο αεροπλάνο – προσωπικά δηλώνω ξεκάθαρα blazer lover! Ευτυχώς στα καταστήματα του Tommy Hilfiger μπορούμε να εντοπίσουμε το παντελόνι που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες μας – και την προσωπικότητά μας!

                         Μπορεί οι γόβες έστω με χαμηλό τακουνάκι να θεωρούνται πιο σικ προσθήκη στην εμφάνισή μας, όμως όχι μόνο δεν ενδείκνυνται στο αεροπλάνο για λόγους ασφαλείας, αλλά δεν θα είναι κι άνετες, ειδικά αν η αναμονή πριν την πτήση αλλά κι η ίδια η πτήση διαρκούν για αρκετή ώρα. Είναι προτιμότερο ένα ζευγάρι αθλητικά ή έστω μπαλαρίνες ή μοκασίνια ώστε να κινούμαστε πιο άνετα. Ευτυχώς άνεση, στυλ και TOD’S είναι έννοιες ταυτόσημες! Καλού κακού, όμως, έχετε κι ένα ζευγάρι καλτσάκια σε περίπτωση που νιώσετε ψύχρα!

              

               Πολλές κυρίες επιλέγουν μία messenger τσάντα ώστε τα χέρια τους να είναι ελεύθερα για τις αποσκευές. Προσωπικά προτιμώ μία μεσαίου μεγέθους τσάντα tote που η οποία θα έχει χώρο για τα απολύτως απαραίτητα – είναι σημαντικό να μην επιβαρύνουμε πολύ την τσάντα. Επιπλέον, ορισμένες αεροπορικές εταιρείες έχουν κάποιους περιορισμούς στο μέγεθος της προσωπικής τσάντας, οπότε γιατί να μη γλιτώσουμε την όποια ταλαιπωρία; Η πρότασή μας έρχεται πάλι από την TOD’S, όπως και η πρόταση για γυαλιά ηλίου που πρέπει να βρίσκονται ήδη στην τσάντα μας!

             

               Ο έλεγχος πριν τη είσοδό μας στην πύλη αναχώρησης είναι αναπόφευκτος, γι’ αυτό και τον διευκολύνουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό για εμάς αλλά και τους άλλους. Έτσι περιοριζόμαστε σε λίγα κοσμήματα – ένα μακρύ κολιέ κι ένα ρολόι αρκούν – τα οποία θα βγουν και θα φορεθούν εξίσου εύκολα. Και το 2K10 Creations της αγαπημένης Κατερίνας Κασίμη μας προσφέρει μία μεγάλη γκάμα επιλογών για μία εμφάνιση λιτή αλλά ταυτόχρονα κομψή!

              

               Τέλος, για τα μαλλιά μας, ένας χαμηλός κότσος είναι ένα χτένισμα πρακτικό και οπωσδήποτε σικ και θηλυκό. Μάλιστα μπορούμε να αφήσουμε μερικές τούφες που θα πλαισιώνουν το πρόσωπο για πιο ανάλαφρη αύρα στο χτένισμα!

              

               Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς και ειδικά σε αυτήν τη περίπτωση, άνεση και style μπορούν να συνυπάρξουν! Have a nice flight!

You may also like