Το παίζει σκληρός, αλλά… κι εκείνος χρειάζεται λίγη αγάπη! (Pt. IΙ)

Πριν λίγες μέρες σου παρουσιάσαμε μερικά tips για να κάνεις τον αγαπημένο σου να νιώσει μοναδικός κι όχι… δεδομένος! Σήμερα σου δίνουμε μερικές ακόμη συμβουλές ώστε να του προσφέρεις αυτήν την ξεχωριστή έκφραση αγάπης… με ποικιλία!

01 Όσο ισχυρή κι αν είναι η σχέση σας, μην περιμένεις να προκύψει κάποια ανάγκη για να του τηλεφωνήσεις ή να του στείλεις μήνυμα. Αντί να του πεις να φέρει… γάλα όπως γυρίζει από τη δουλειά, στείλε του ένα μήνυμα και ρώτα τον πώς είναι η μέρα του. Ή στείλε του απλά για να του πεις πως τον αγαπάς, ακόμη κι αν συμβιώνετε. Προσοχή, όμως… με μέτρο, γιατί η υπερβολή συνήθως φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα!

               02 Σίγουρα το σεξ παίζει ένα σημαντικό ρόλο σε μία σχέση, όμως δεν είναι κι η πεμπτουσία της. Μία σχέση βασίζεται στην έκφραση βαθύτερων συναισθημάτων και στη δυνατότητα του καθενός να τα εκλάβει. Δεν έχει σημασία πόσο συχνά βρίσκεστε στην κρεβατοκάμαρα, αλλά το να φροντίζεις να του δείχνεις πως όντως τον νοιάζεσαι. Κάνε του μια αγκαλιά εκεί που κάθεται αμέριμνος και διαβάζει, ή δώσε του ένα φιλί ενώ παιδεύεται με το project που πρέπει να παραδώσει. Και μη λες λέξη, δε θα χρειαστεί…!

               03 Δε χρειάζεται να του κάνεις ένα δώρο μόνο στα γενέθλιά του ή τα Χριστούγεννα. Προσωπικά μου αρέσει όταν δω κάτι (έστω μικρό) που είμαι σίγουρη πως θα χαροποιήσει το σύντροφό μου… απλά να το πάρω σε συσκευασία δώρου! Κι ας μην είναι δώρο. Ας είναι μία έξοδος στο αγαπημένο του bar, το να του φτιάξεις το αγαπημένο του φαγητό ή να δείτε μαζί μία ταινία που του αρέσει. Ακόμη κι η πιο μικρή έκπληξη δεν παύει να είναι έκπληξη κι αναμφισβήτητα θα τον κάνει να νιώσει μοναδικός για σένα!

               04 Οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν δεδομένου πως ο σύντροφός τους είναι εκεί για να τις προστατεύει και να τις ικανοποιεί, με αποτέλεσμα να ξεχνούν (;) να του δείξουν πόσο εκτιμούν όσα κάνει. Όταν, λοιπόν, βλέπεις πως ο αγαπημένος σου κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να είσαι εσύ χαρούμενη, δείξε του λίγη ευγνωμοσύνη, ακόμη κι αν δεν υλοποιήσει το κάθε τι. Θα έχει προσπαθήσει και δικαιούται την αναγνώριση και το “ευχαριστώ” σου και, κυρίως, θα καταλάβει πως όντως είναι σημαντικός για σένα.

               05 Ένα μεγάλο μέρος της ημέρας του το αφιερώνει στη δουλειά του, επομένως θα έλεγα πως είναι αυτονόητο να δείχνεις ένα ενδιαφέρον γι’ αυτήν. Δε λέμε να παρεμβαίνεις, αλλά μπορείς να μάθεις λεπτομέρειες σχετικά με τη δουλειά του. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμη κι αν προκύψουν προβλήματα που πιθανώς να θέλει να συζητήσει μαζί σου, θα είσαι σε θέση να τον ακούσεις, ή ακόμη και να τον συμβουλεύσεις. Επιπλέον, θα αντιληφθεί πως όντως τον αγαπάς και πως νοιάζεσαι όταν θέλεις να μάθεις για ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής του.

               Κάθε ζευγάρι έχει το δικό του τρόπο επικοινωνίας, τις δικές του ιδιαιτερότητες. Κυρίως, όμως, ξέρει ο ένας τον άλλον τόσο καλά όσο και τον ίδιο του τον εαυτό. Με βάση όσα ήδη γνωρίζεις για εκείνον, δείξε του πως έχει μία σημαντική θέση στη ζωή σου και πως είσαι διατεθειμένη να κάνεις ό,τι μπορείς για να συνεχίσει να έχει εκείνος αυτή τη θέση. Ακόμη κι όταν αντιδράσει με έκπληξη σε κάτι απ’ όσα προαναφέραμε, να είσαι σίγουρη πως την ίδια στιγμή θα νιώσει εξίσου τυχερός που σ’ έχει στη ζωή του!

You may also like