Το 1ο FIX Athens Food Market στην Πλατεία Κοτζιά

Γεύσεις από χέρι για απόλαυση στο πόδι!

Το 1ο FIX Athens Food Market κάνει πρεμιέρα στις 15 Δεκεμβρίου και, ως τις 31 Δεκεμβρίου, μετατρέπει την Πλατεία Κοτζιά σε ένα προορισμό υψηλής γαστρονομίας με ανεπιτήδευτη προσέγγιση. Είναι η πρώτη φορά που μερικά από τα πιο ψαγμένα και εναλλακτικά εστιατόρια της Αθήνας συναντιούνται με pop up στέκια αγαπημένων προϊόντων και μας καλούν να δοκιμάσουμε στο πόδι, γεύσεις φτιαγμένες από το χέρι γνωστών σεφ, σε πολύ προσιτές τιμές!

Οι funky καντίνες του πρώτου FIX Athens Food Market προτείνουν signature πιάτα, πειραγμένες έθνικ συνταγές, αυθεντικές ασιατικές γεύσεις, απίθανες μακαρονάδες και ζουμερά burgers.

Με κεντρικό υποστηρικτή αυτής της απολαυστικής εμπειρίας την αγαπημένη ελληνική μπύρα FIX, σ’ αυτή τη γιορτή συμμετέχουν το Μama Roux, το La Pantera Νegra, το Hellmann’s Burger Truck, το Food Μafia, το Cinco, η Melissa, το Polly Magoo, το PO’ BOYS slow-smoked barbecue, οι Ψαράδες και η Knorr Asia ενώ η «μπυραρία» της FIX, το refreshment bar Green Cola-Ζαγόρι και το «καντινάκι» του Lipton συμπληρώνουν την απόλαυση.

Το 1ο F IX Athens Food Market συνδιοργανώνεται με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων και εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.

athens_food_market_logoΏρες λειτουργίας: 
* Kαθημερινές από τις 17:00 μέχρι τις 22:00
* Παρασκευή 23 και 30 Δεκεμβρίου από τις 12:00 έως τις 00:00
* Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 12:00 έως τις 00:00
* Παραμονές 24 και 31 Δεκεμβρίου 11:00 – 16:00

*25 &26 Δεκεμβρίου κλειστά

Περισσότερες πληροφορίες  στο www.athensfoodmarket.info και στη σελίδα Athens Food Market στο Facebook.

You may also like