Το SUNDAY LIVE έρχεται να αλλάξει τις Κυριακές μας…

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς, από την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 21.00, θα μπαίνουν κυριολεκτικά και μεταφορικά στα σπίτια μας, με το Sunday Live, ένα ζωντανό, family, entertainment show, όπου όλα μπορούν να συμβούν. Ένα “variety”  πολυεπίπεδο πρόγραμμα, με διαφορετική αισθητική προσέγγιση. Γρήγορο, διαδραστικό, διασκεδαστικό, γεμάτο παιχνίδια, πλούσια δώρα, εκπλήξεις, φάρσες, και πολλούς λαμπερούς καλεσμένους, όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Το show,αποτελείται από πολλές, διαφορετικές ενότητες. Οι παρουσιαστές θα παίζουν,  θα βρίσκονται εντός και εκτός πλατό και δε θα αφήσουν καλεσμένους, celebrities, guests, κοινό και τηλεθεατές σε ησυχία, με αμέτρητα και απολαυστικά challenges. Ακόμη… Θα δούμε πώς «ο μικρός Νίκος και η μικρή Ζέτα», με τον αυθόρμητο τρόπο τους θα φέρνουν σε δύσκολη θέση  τους καλεσμένους της εκπομπής… Εν δράσει σε κάθε live και η Τζένη Μελιτά.

Με μία φράση, στο Sunday Live καλεσμένοι, κοινό αλλά και τηλεθεατές  γίνονται ένα!  Ο καθένας,  μπορεί να αιφνιδιαστεί κατά τη διάρκεια του show, να κληθεί να παίξει ρόλους και παιχνίδια εντός και εκτός πλατό, διεκδικώντας πολλά δώρα!

Οι πρώτοι καλεσμένοι είναι έτοιμοι; H απάντηση την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στο 1ο live, όπου σε ρόλους έκπληξη θα απολαύσουμε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Καίτη Γαρμπή, τον Θανάση Αλευρά και τον Γιώργο Μαυρίδη.  Μαζί μας  και ο θίασος του Grease.

Sunday Live: Από την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 21.00, συντονιζόμαστε στον ΑΝΤ1 και ετοιμαζόμαστε για την πιο συναρπαστική, αυθεντική entertainment εμπειρία της εβδομάδας!

Συντελεστές:
Executive producer: Άννα Αρβανίτη
Project Manager: Γιάννης Μπίτσικας
Σκηνοθεσία: Κώστας Τριπύλας

#SundayLive
FB: Sunday Live Ant1
Twitter: sundayliveant1
Instagram: sundayliveant1

You may also like