Ένα σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην υιοθεσία αδέσποτων ζώων στο Costa Navarino

H Costa Navarino και η PURINA® διοργανώνουν ένα σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην υιοθεσία αδέσποτων ζώων, γεμάτο δραστηριότητες για σκύλους και τους ιδιοκτήτες τους.

Από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου, το The Westin Resort Costa Navarino μας προσκαλεί στο #WeAreBetterWIthPetsWeekendpoweredbyPURINA® , με ένα ειδικά διαμορφωμένο πακέτο διαμονής. Το πλούσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει χρόνο γνωριμίας με τα αδέσποτα ζώα που αυτή την  περίοδο φιλοξενούνται και περιθάλπονται από το Navarino Pet Community, πρωινό τρέξιμο “Run Westin with your pet”, sunset yoga στην παραλία και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Στις δράσεις του σαββατοκύριακου θα συμμετέχει ενεργά ο Θοδωρής Τριάντης, ο ιδιοκτήτης του Ελληνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Σκύλων (www.ekes.gr), που θα παρουσιάσει στους συμμετέχοντες τρόπους εκπαίδευσης, βασικές οδηγίες και χρήσιμες συμβουλές για αρμονική συμβίωση με τα κατοικίδιά μας.

Το Navarino Pet Communityείναι μία πρωτοβουλία των εργαζομένων της Costa Navarinoπου έχει ως στόχο την προσφορά στέγης, τροφής  και ασφάλειας σε αδέσποτα ζώα, μέχρι να βρουν τη νέα τους οικογένεια. Μέχρι σήμερα, με τη βοήθεια των εθελοντών του Navarino Pet Community και την υποστήριξη της Costa Navarino περισσότερα από 40 αδέσποτα ζώα έχουν βρει ένα σπίτι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Για κάθε υιοθεσία που θα πραγματοποιηθεί στο #WeAreBetterWithPetsWeekend, η PURINA® θα προσφέρει την τροφή για τους πρώτους 6 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες για το #WeAreBetterWithPetsWeekendbyPurina, αλλά και για να κάνετε την κράτησή σας  μπορείτε να επισκεφθείτε τη ιστοσελίδα του The Westin Resort Costa Navarino.

You may also like