Ένα film γεμάτο “χρώμα”

Με αφορμή τη νέα εικαστική εκπαιδευτική χρονιά ,το εργαστήριο “Χρώμα” στη μαρίνα Ζέας στον Πειραιά, συνέθεσε ένα πολύχρωμο φιλμάκι απο καλλιτεχνικές στιγμές και σας προσκαλεί στην επίσημη έναρξη των μαθημάτων του στην εικαστική δημιουργία.

Ζωγραφική για ενήλικες και παιδιά, κόσμημα, διακόσμηση, σεμινάρια χειροτεχνιών και κύκλοι καλλιτεχνικών μαθημάτων, προτείνονται απο το “Χρώμα” για όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την τέχνη αλλά και να καλλιερήσει το προσωπικό του ταλέντο με γνώσεις αλλά και δημιουργικότητα. Επικοινωνήστε με τους υπέυθυνους του εργαστηρίου για ένα δωρεάν μάθημα γνωριμίας.

Έναρξη μαθημάτων 15 Σεπτεμβρίου

Δείτε το μονόλεπτο φιλμάκι:

Υπεύθυνη εργαστηρίου: Εύα Γεράκη-εικαστικός.
www.chroma-art.gr

Λίγα λόγια για το Εργαστήριο «ΧΡΩΜΑ»
Το εργαστήριο “Χρώμα” από το 2004 αποτελεί σημείο συνάντησης ανθρώπων με κοινό στόχο την εξέλιξη του ταλέντου και της δημιουργικότητας τους.

Με κεντρικό άξονα τη ζωγραφική και το σχέδιο αναπτύσσονται παράλληλες δραστηριότητες που καλύπτουν τις εκφραστικές ανάγκες παιδιών και ενηλίκων.

Oι χώροι μας έχουν την δυνατότητα να παρέχουν άριστη υποστήριξη σε όποιο επίπεδο και άν βρίσκεται ο κάθε μαθητής σε κάθε ηλικία. Η σωστή οργάνωση, το εξατομικευμένο μάθημα, η θεωρητική διδασκαλία σκοπεύουν στο να αποκτήσει κανείς συνολική εικόνα και ποιοτική μόρφωση γύρω από την τέχνη.

Εκτός από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ζωγραφικής και σχεδίου, οργανώνονται κύκλοι μαθημάτων που αφορούν εναλλακτικές εικαστικές εκφράσεις και σεμινάρια μονοήμερα ή διήμερα.

*ΧΡΩΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Χαριλάου Τρικούπη 46-48 – Μαρίνα Ζέας
ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

*Τηλ. επικοινωνίας : 6973559508, 210 4530073

Πληροφορίες: www.chroma-art.gr

You may also like