Έφη Μαλτέζου & Λένα Χαριζοπούλου @Ananea Pilates + Yoga στο Κολωνάκι

3ffcc2cd55c2ab7dc91fabc81568f9efΗ pilates και η yoga έχουν μπει για τα καλά στη ζωή της σύγχρονης γυναίκας. Δύο δυναμικές γυναίκες του χώρου των media, είναι λαμπρά παραδείγματα της νέας τάσης να γυμνάζονται σε καθημερινή βάση με τον πλέον αποτελεσματικό και zen τρόπο… στο στούντιο Ananea Pilates + Yoga σε συνεργασία με το ξενοδοχείο St.George Lycabettus στο Κολωνάκι.

Η Έφη Μαλτέζου, ραδιοφωνική παραγωγός στο Galaxy 92Fm ,η Λένα Χαριζοπούλου editor, με τη δική της στήλη στο The Food & Leisure Guide και οι φίλες τους Νατάσα Γεωργοπούλου και Χαρά Μπελίνα είναι από τις σταθερές θαμώνες.

Έκαναν και θα κάνουν Pilates στο Ananea, καθώς η μέθοδος τους βοηθάει να γυμνάσουν όλο τον κορμό, να δυναμώσουν και να γραμμώσουν, να έχουν ορθή στάση σώματος και να ανακουφιστούν από πόνους που έχουν στον αυχένα λόγω του ότι κάνουν δουλειά γραφείου, να αποσυμπιεστούν από το άγχος και το τρέξιμο της καθημερινότητας, να χαλαρώσουν σ’ένα αρμονικό περιβάλλον και να νιώσουν την ευεξία που προσφέρει η γυμναστική γενικότερα.

Για όλα αυτά, επέλεξαν το Ananea καθώς τους αντιπροσωπεύει ο χώρος και η ηρεμία που αποπνέει, και φυσικά γιατί γυμνάζονται με τους καλύτερους pilates instructors με απόλυτη ασφάλεια και δίχως το φόβο να τραυματιστούν…

PR pilates session photo 2

Περισσότερες πληροφορίες στο  Ananea Pilates + Yoga ( ξενοδοχείο St. George Lycabettus-Αθήνα,  και Γούναρη 80, 1ος όροφος- Γλυφάδα)

You may also like