Έφτασε η νέα γενιά των “Αγγέλων του Τσάρλι”

Οι Άγγελοι του Τσάρλι εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο κοινό το 1976 μέσω της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς του Αμερικανικού καναλιού ABC και παρήγαγε συνολικά πέντε σεζόν (μέχρι το 1981) και 110 επεισόδια. Πρωταγωνίστριες τότε ήταν η Kate Jackson, η Farrah Fawcett και η Jaclyn Smith, που υποδύονταν τους τρεις αγγέλους που υπό τις οδηγίες του μυστηριώδους αφεντικού τους, Τσάρλι, πολεμούσαν τα έγκλημα.

Στη συνέχεια, το 2000, η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά έφτασε και στη μεγάλη οθόνη με ελαφρώς πιο κωμικό χαρακτήρα και διαφορετικές πρωταγωνίστριες (Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu) που μέσα από την ταινία Charlie’s Angels έλαβαν μεγάλη δημοσιότητα και αγαπήθηκαν από το κοινό.

Σχεδόν 20 χρόνια μετά, κυκλοφόρησαν τα νέα για τη δημιουργία μία ταινίας-reboot και τη νέα γενιά των Αγγέλων να έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο της το 2019. H Sony, σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, έχει ενσωματώσει στο cast της ταινίας την Kristen Stewart, τη Naomi Scott (που θα κάνει και τη Γιασμίν στη live-action ταινία του Αλαντίν) και την Ella Balinska, ενώ η Elizabeth Banks, εκτός από το ρόλο της σκηνοθέτη, θα αναλάβει και αυτόν του Bosley. Στο παρελθόν, τον χαρακτήρα του John Bosley είχαν υποδυθεί ο David Doyle (για τον οποίο προτάθηκε για βραβείο Emmy και Χρυσή Σφαίρα), ο Bill Murray και ο Bernie Mac, ως υιοθετημένος αδερφός του (Jimmy Bosley).

«Για μένα, οι Άγγελοι του Τσάρλι είναι ένα από τα κλασικά brands που γιορτάζουν τις γυναίκες με δύναμη από το ντεμπούτο τους στη δεκαετία του ‘70», Elizabeth Banks

Η Elizabeth Banks  θα είναι και παραγωγός μαζί με τον συνεργάτη της Max Handelman με τον οποίο έχουν την Brownstone Productions. Μαζί τους στην παραγωγή θα βρίσκεται και ο Doug Belgrad που ήταν για 27 χρόνια executive στη Sony και ήταν υπεύθυνος για ταινίες, όπως το «Men in Black» και το «Bad Boys».

You may also like