Τι χρειάζεται για να αποκτήσουμε 6-pack σύμφωνα με έναν celebrity trainer;

 

Η εκγύμναση και η γράμμωση της περιοχής της κοιλιάς είναι ίσως το δυσκολότερο μέρος του μυϊκού συστήματος. Ενώ μπορεί για τα πόδια ή τα χέρια να χρειαζόμαστε 1-2 φορές προπόνησης την εβδομάδα για να δούμε αποτελέσματα, οι κοιλιακοί συνήθως χρειάζονται πιο τακτική γυμναστική εάν θέλουμε να αρχίσουμε να βλέπουμε τη γράμμωση που επιζητάμε.

Εκτός από το παραπάνω, οι κοιλιακοί ακριβώς επειδή αποτελούνται από διαφορετικούς μύες, χρειάζονται πάνω από μία άσκηση για να γυμναστούνκαθώς μόνο τα κλασικά ροκανίσματα δεν αρκούν για να τους γυμνάσουν όλους.

Ο celebrity trainer DonA-Matrix, που έχει στο βιογραφικό του συνεργασίες με διάσημες σταρ, όπως οι Kardashians και η Fergie, είπε στο Popsugar ότι κάποιοι μπορεί να χρειαστούν μόνο έναν μήνα για να δουν αλλαγή, ενώ άλλοι μπορεί να πρέπει να ακολουθήσουν αυστηρή διατροφή και άσκηση για έξι μήνες.

«Οι κοιλιακοί φτιάχνονται στην  κουζίνα», λέει η trainer και health coach Lauren Clare.Η Clare έχει τη βάση της στο Chicago και προσφέρει personal μαθήματα και ολιγομελή γκρουπ γυμναστικής κατ’ οίκον και στο γυμναστήριο Fit Pro West. Είναι επίσης διαπιστευμένη health coach ολιστικής γυμναστικής, με προσανατολισμό στην εκπαίδευση, τη στήριξη και την υποστήριξη των πελατών της για να φτάσουν τους στόχους τους.

Για καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά στους κοιλιακούς ο Don προτείνει την ενσωμάτωση στο πρόγραμμα τριών ασκήσεων:

Bosu Crunch


Bosu Twist

 


Mountain/Step Climber

Trivia: Η μπάλα Bosu έχει μία επίπεδη επιφάνεια και μία λαστιχένια, δίνοντας την αίσθηση μισής μπάλας. Μπορεί να βοηθήσει στην εκγύμναση του μυϊκού συστήματος, στην ισορροπία και στην ευλυγισία του σώματος. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για την αποκατάσταση τραυματισμών.

You may also like