Ήρθε η συλλογή Max Mara Monopolis και στην Αθήνα…

Και μας έκανε να ονειρευτούμε τις επόμενες αγορές μας…

Μέσα Δεκεμβρίου είχαμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε από κοντά και να θαυμάσουμε -γι άλλη μία φορά- τα υπέροχα ρούχα  του οίκου Max Mara στην boutique της Αθήνας, στο Κολωνάκι.

Η limited edition capsule collection, που έχει γίνει σε συνεργασία με τον ανατρεπτικό Κινέζο καλλιτέχνη Liu Wei, ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους με τα 11 μοναδικά κομμάτια από τα οποία απαρτίζεται. Μία συλλογή, όπου η Ιταλική δεξιοτεχνία συναντά την state-of-the art τεχνολογία και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία του See now Buy now, η συλλογή ήταν διαθέσιμη προς πώληση ακριβώς μετά το fashion show στο οποίο παρουσιάστηκε, στη Σανγκάη.

Είχαμε επίσης την ευκαιρία να απολαύσουμε μέσα από μια αποκλειστική προβολή ένα διαφορετικό fashion show που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο της Σαγκάης στις 15 Δεκεμβρίου και να μεταφερθούν στο φανταστικό φουτουριστικό αστικό τοπίο  “Monopolis!”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συλλογή διατίθεται προς πώληση στη Max Mara Boutique στην Αθήνα, όπως επίσης και μόνο σε ακόμα 45 επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως.

Στο event έδωσαν το παρών αγαπημένα πρόσωπα της showbiz, όπως η Βίκυ Καγιά, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Δούκισσα Νομικού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ράνια Θρασκιά. Φυσικά, από αυτό το fashion event δεν θα μπορούσαν να λείπουν εκπρόσωποι των έντυπων και online μέσων και γνωστοί fashion bloggers.

Στην εκδήλωση απολαύσαμε  Bianco Nero Sparkling Wines, με τη μοναδικά παιχνιδιάρικη διάθεσή τους, ενώ την οργάνωση είχε αναλάβει η διαφημιστική εταιρεία  Act & React, της Ζωής και Αλίκης Δρακούλη.

You may also like