Αισιοδοξία και στυλ πάνε “πακέτο”!

Φάγαμε σχεδόν το μισό Νοέμβρη και νομίζω πως μας δείχνει πλέον με κάθε δυνατό τρόπο πως έχουμε μπει στο χειμώνα. Αυτό σημαίνει πως τώρα που βγαίνουμε εκτός σπιτιού θέλει επιπλέον προσοχή για να μην κρυολογήσουμε. Φυσικά αν τηρούμε τα μέτρα προστασίας ο φόβος είναι μικρότερος ακόμη και για αυτό! Μία ακόμη εβδομάδα με υποχρεώσεις αλλά κι ευκαιρίες να ξεσκάσουμε… Οπότε ας την απολαύσουμε με χαμόγελο, καλή διάθεση και το μοναδικό μας στυλ!

               Η χειμερινή συλλογή των Marks&Spencer μου φαίνεται τόσο cozy. Όπως πρέπει να είναι και κάθε μέρα του χειμώνα, όπου κι αν την περνάμε! Τα κοτλέ παντελόνια κυριαρχούν για δεύτερη σαιζόν και εμείς ξεχωρίζουμε το κλασσικό navy blue. Το “φωτίζουμε” με αυτό το λεπτό πουλόβερ σε πράσινη απόχρωση!

         

Ευδαιμονία, Αγάπη, Έρως, Τύχη

               Βλέποντας τα μανίκια του πουλόβερ δε μπορώ να μη σκεφτώ πως μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε αντί να τα σηκώσουμε στους αγκώνες μας. Το eudaimonia shapes&objects, ένα νέο ελληνικό jewelry brand, έρχεται να μας συστηθεί με ambassadors τα φυλαχτά του που σκοπεύουν να γίνουν διαχρονικά. Αντί να αναγράφεται το νέο έτος που περιμένουμε … Στα βραχιόλια και τα κολιέ αναγράφονται η “Ευδαιμονία”, η “Αγάπη”, ο “Έρως” και η “Τύχη”. Δεν είναι άλλωστε επιθυμίες που δεν υπόκεινται σε χρονικούς περιορισμούς; Οπότε εμείς εδώ σας παρουσιάζουμε το βραχιόλι cuff “Ευδαιμονία” και τα σκουλαρίκια Idol ως μία εξαιρετική προσθήκη λάμψης στην εμφάνισή μας!

            

               Αν και λατρεύω τις μπότες και τα μποτάκια για το χειμώνα, αυτά τα sneakersτης Gant με δελεάζουν να τα γνωρίσω καλύτερα! Ευτυχώς αυτό γίνεται πολύ εύκολα στα καταστήματα Tsakiris Mallas. Και βεβαίως αυτή η καπιτονέ τσάντα FRNC μας περιμένει για να μας αποδείξει πως μπορεί να χωρέσει στη γεμάτη μέρα μας και να γίνει κομμάτι του στυλ μας!

               Τα aviator jackets κάνουν την επανεμφάνισή τους,. Επομένως νομίζω πως η πρώτη μας γνωριμία με το trendμπορεί να γίνει με αυτό το μπεζ τζάκετ από τα Marks&Spencer!

              

Looking tired? Not anymore!

Η επιδερμίδα μας έχει πάντα ανάγκη αναζωογόνησης μετά από μία έντονη μέρα. Γι’ αυτό κι η Caudalie είναι πάντα έτοιμη για τις ανάγκες μας και το αποδεικνύει με τη νέα της σειρά VinergeticC+. Κύριο συστατικό είναι η θαυματουργή βιταμίνη C φυτικής προέλευσης! Σε συνδυασμό με τις αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες και το υαλουρονικό οξύ, η σειρά που αποτελείται από κρέμα ματιών, serum και ενυδατική κρέμα προσώπου. Μην ξεχνάμε το λαδάκι αποτοξίνωσης που βοηθά την επιδερμίδα μας να ανακτήσει την λάμψη και τη ζωντάνια της.

Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, μην ξεχνάτε: #staysafe, #stayhealthy, #staypositive!

               Cheers!

Featured image: unsplash.com/@mylestan

You may also like