Ανακάλυψα την σειρά Divine της Caudalie

Από τα “καλά” της δουλειάς μας στον χώρο της ομορφιάς είναι ότι έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύπτουμε πιο εύκολα τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά.  Και νομίζω ότι η Caudalie καταφέρνει κάθε φορά να μας εντυπωσιάζει κι αυτή τη φορά με τη σειρά Divine που περιέχει άρωμα, λάδι και  scrub σώματος. 

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή…

 Το Parfum Divin de Caudalie είναι το πρώτο άρωμα που δημιουργήθηκε από  την Mathilde Thomas με master perfumer τον Jacques Cavallier. Μη φωτοτοξικό, δεν αφήνει λεκέδες στο δέρμα όταν βγείτε στον ήλιο, οπότε φορέστε το και χαρείτε το καλοκαίρι. Με υψηλές Νότες από γκρέιπφρουτ και κόκκινο πιπερόκκοκο,  νότες Καρδιάς από τριαντάφυλλο μαρόκου και τριαντάφυλλο Βουλγαρίας και τέλος από βασικές Νότες από vanille planifolia, κέρδο Βιρτίνιας και λευκό μόσχο.

Το Divine Oil, ιδανικό για τα μαλλιά, το πρόσωπο ,το σώμα, τα νύχια, το μπάνιο σας, αλλά και ως έλαιο μασάζ, είναι αποτέλεσμα αλχημείας 4 φυτικών ελαίων (60% της σύνθεσης), άκρως εκλεκτών, που δρουν σε στενή συνέργεια με το δέρμα.

Το Caudalie scrub divine, είναι λεπτόρευστο απολεπιστικό scrub με καφέ κρυστάλλους ζάχαρης και τα τέσσερα φυτικά έλαια (σταφύλι, argan, σουσάμι και ιβίσκο), αυτό το scrub είναι το μυστικό ομορφιάς για απαλό δέρμα και απαλά αρωματισμένο. Χρησιμοποιήστε το δύο φορές την εβδομάδα σε υγρό δέρμα, στη συνέχεια ξεπλύνετε. Τα συστατικά του είναι 97% φυσικά.

Extra Tip: το λάδι είναι εξαιρετική βάση για το άρωμα, διότι το παγιδεύει μέσα στα κύτταρά του και το αφήνει να βγει σιγά-σιγά, με την κίνηση του σώματος, ή όταν το δέρμα ζεσταθεί.

You may also like