Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας της 7ης σεζόν του Game Of Thrones

Και είναι πιο αργά απ’όσο νομίζαμε…
Σα να μην έφτανε η μέχρι τώρα ετήσια αναμονή για την κάθε νέα σεζόν του «Game of Thrones», για το 2017 η πρεμιέρα θα αργήσει πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο, αφήνοντας εκατομμύρια fansνα αγωνιούν και να ανυπομονούν για τη συνέχεια.

Πιο συγκεκριμένα, η πολυπόθητη ημερομηνία θα βρεθεί στα μέσα του καλοκαιριού και στις 16 Ιουλίου. Η μετάθεση της πρεμιέρας οφείλεται στην καθυστέρηση της έναρξης των γυρισμάτων, καθώς, μπορεί ο χειμώνας στο Westeros να ήρθε, στις Ευρωπαϊκές πόλεις όπου λαμβάνουν χώρα τα γυρίσματα, όμως, χρειάστηκε πολύ περισσότερο από αυτό που είχε στο μυαλό της η παραγωγή.
Αν και η 7η σεζόν θα έχει μόνο 7 επεισόδια, όπως γνωρίζουμε εδώ και κάποιον καιρό, η χρονική περίοδος των γυρισμάτων της ήταν σχεδόν η ίδια με αυτήν που απαιτήθηκε σε προηγούμενες σεζόν, όταν τα επεισόδια ήταν 10 σε αριθμό. Αυτό μπορεί, φυσικά, να σημαίνει ότι έχουμε να περιμένουμε ακόμα πιο αξιομνημόνευτα επεισόδια, με κορύφωση της αγωνίας και της δράσης και τα γνώριμα μοναδικά εφέ, στα οποία μας έχουν συνηθίσει.

Το HBO, για να μας δώσει μια μικρή γεύση,όσο περιμένουμε τη συνέχεια της ιστορίας, δημοσίευσε ένα μικρό tease, στο οποίο ακούγονται κομβικές φράσεις από μερικούς από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες (ζωντανούς και νεκρούς) που έχουν περάσει από τη σειρά, μαζί με τα εμβλήματα των οίκων τους. Ως bonus, στο τέλος ακούγεται η φωνή του αγαπημένου μας Lord Commander, Jon Snow,να μεταφέρει το μήνυμα του «Great War» από την 7η σεζόν.

You may also like