Ανακτήστε την φυσική σας κατάσταση με 4 εύκολους τρόπους

   Οι γιορτές πέρασαν και είναι καιρός πια να εστιάσουμε πως θα αποκτήσουμε ξανά την φυσική μας κατάσταση μετά από την ατμόσφαιρα της χαλάρωσης και την αίσθηση της ξεγνοιασιάς του εορταστικού κλίματος. Τον τελευταίο χρόνο ο τρόπος που προσεγγίζουμε την άσκηση και την φυσική κατάσταση για καλή υγεία έχει αλλάξει ριζικά… Αλλά το σημαντικότερο είναι πως έχουμε καταλάβει πόσο σημαντική είναι για την ψυχική μας υγεία. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι εστιάζουν πως θα γυμναστούν καθημερινά επιλέγοντας τον τρόπο που ταιριάζει στον καθένα από εμάς. Καθώς οι συνθήκες που ζούμε δεν έχουν αλλάξει πολύ, ας δούμε πως θα ασκηθούμε για το 2022…

Διαδικτυακή προπόνηση

Θα παραμείνει πρώτη στη λίστα των επιθυμιών, καθώς είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να προσαρμοστείς στην ευελιξία που προσφέρει. Έχεις την δυνατότητα να παρακολουθήσεις και να γυμναστείς κερδίζοντας τον χρόνο που ίσως δεν είχες την δυνατότητα να συμμετέχεις δια ζώσης… Κόστος, απόσταση, ελεύθερος χρόνος, είναι μερικοί από τους λόγους. Πολλές φορές το υπερφορτωμένο πρόγραμμα της ημέρας δεν επέτρεπε τέτοιου είδους πολυτέλειες. Τώρα έχεις μια δεύτερη λύση που ίσως είναι και μαγνητοσκοπημένη.

Personal training

Θα παραμείνει στην πιο hot λίστα των προπονήσεων. Εστιάζει περισσότερο στην καλή υγεία των αθλουμένων παρά στην εξωτερική τους εμφάνιση, κάτι που ίσχυε μέχρι τώρα εντελώς λανθασμένα. Η δυνατότητα να γίνουμε παραμένουμε υγιείς και δυνατοί ως οργανισμοί θα είναι στην top list των προσδοκιών μας.

Άσκηση στη φύση

Ο νέος τρόπος που θα έχει ιδιαίτερη εξέλιξη μελλοντικά στη χώρα μας… Μιας και το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό, είτε σε γκρουπ είτε σε ατομικό επίπεδο. Η άσκηση στη φύση ενισχύει και την ψυχική μας υγεία χαλαρώνοντας τον νου μακριιά από την ένταση ενός χώρου άσκησης.

Τα γυμναστήρια

…που τόσο έχουμε αγαπήσει για αρκετά χρόνια, θα δημιουργήσουν συνθήκες εξωτερικών χώρων άθλησης… Ή θα κάνουν συνεργασίες με συλλόγους ή με ανοιχτά γήπεδα. Έτσι θα υπάρχει η δυνατότητα να ικανοποιηθούν όλες οι απαιτούμενες ανάγκες για άσκηση σε ανοιχτούς χώρους με ασφάλεια και στόχο την υγεία.

Ό,τι κι αν διαλέξετε, εστιάσετε στο τι σας ευχαριστεί περισσότερο ώστε να φθάσετε στον στόχο σας με κέφι και όχι με ψυχαναγκασμό...

Featured image: unsplash.com/@gabinvallet

You may also like