Αντηλιακό, γυαλιά ηλίου και έτοιμοι για παραλία…

 Ίσως είναι τα πιο πολύτιμα αυτή την περίοδο, η φροντίδα του δέρματος και φυσικά τα γυαλιά ηλίου. Νομίζω πως δεν αντέχω καθόλου να φύγω από το σπίτι και να μην έχω μαζί μου τα γυαλιά ηλίου. Ζαλίζομαι, κουράζομαι και μετά από λίγο μου χαλάει η διάθεση από τον πονοκέφαλο που έχω… Πόσο μάλλον η επιδερμίδα μας που βρίσκεται συνεχώς στην έκθεση του ήλιου. Οι ώρες στην παραλία έχουν αυξηθεί για αυτόν τον λόγο χρειαζόμαστε full προστασία! 

Αντηλιακά

Αναθεώρησε με Heliocare 360 ° SPF50.Απλά θα το πω –από τα καλύτερα προϊόντα αντηλιακού που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Αντηλιακή κρέμα που παρέχει υψηλή φωτοπροστασία με μοναδική υφή “oil-free dry touch”.Ο συνδυασμός των φίλτρων και του συστήματος BioShield που περιέχει, προσφέρει προστασία ευρέος φάσματος κατά των ακτινών UVA, UVB, IR-A και του ορατού φωτός. Είναι εμπλουτισμένο με Fernblock FC για ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και ενεργά συστατικά που βοηθούν στην επανόρθωση των βλαβών που προκαλεί ο ήλιος.

Η ειδική σύνθεσή του “oil-free dry touch” το καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλο για κανονικά, μικτά και λιπαρά δέρματα. Επίσης είναι κατάλληλο για τα θερμά και υγρά κλίματα. Αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και στεγνό, ενώ μειώνει τη γυαλάδα. Είναι χωρίς paraben και οινόπνευμα.

Το Heliocare 360 ​​° Invisible Spray είναι ιδανικό για χρήση στο σώμα. Μόλις εφαρμοστεί, στεγνώνει γρήγορα με ένα αόρατο, μη λιπαρό φινίρισμα – είναι ανθεκτικό στο νερό και είναι αποτελεσματικό σε βρεγμένο δέρμα (ιδανικό για όταν πηδάτε έξω από την πισίνα!). Η εφαρμογή διευκολύνει την ομοιόμορφη εφαρμογή και μπορεί να ψεκαστεί από οποιαδήποτε γωνία, έτσι μπορείτε να την εφαρμόσετε και στην πλάτη σας! Με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, βιταμίνες C, E.

Πώς Το Χρησιμοποιείτε:

Ανακινήστε πριν τη χρήση. Εφαρμόστε ομοιόμορφα και ελεύθερα πριν από την έκθεση στον ήλιο. Εφαρμόστε ξανά και συχνά, ειδικά μετά το κολύμπι ή την εφίδρωση. Επίσης , πρέπει να προσέξουμε διότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα στο πρόσωπο για την προστασία των ματιών.

Γυαλιά ηλίου

Τα RayBan RB 4340 Wayfarer Ease είναι τα αγαπημένα μου! Τα αγαπώ χρόνια τώρα.. τα παίρνω παντού και δεν τα αλλάζω με τίποτα …

Προστατεύστε τον εαυτό σας όσο καλύτερα μπορείτε….

You may also like