Απόστολος Αποστολάκης και Κρις Βάλας στα Everyday Girls @ MTV

Τα κορίτσια του MTV GREECE αυτή την εβδομάδα μάς παρουσιάζουν δύο “ήρωες της πόλης” που τους “συναντάμε” συχνά πυκνά μπροστά μας!

edg1Από τη μία, η Μυρτώ Κάζη συναντά τον Κρις Βάλας, στο νέο του tattoo studio στο Κολωνάκι. Ο Κρις, ο γυμναστής της πρωινής εκπομπής του Γ. Καραμέρου και του Σ. Χαριτάτου, είναι personal trainer πολλών celebrities της χώρας, αλλά τον τελευταίο καιρό αποφάσισε να κάνει μια παράλληλη δραστηριότητα. Να ανοίξει μαζί με τον φίλο του Γιώργο Ξηρό, ένα απίστευτα pop και funky tattoo studio σε πολύ καλό δρόμο του Κολωνακίου. Οι δυο τους ξεκινούν τη συζήτησή τους από τα τατουάζ, αναλύουν τις τάσεις της φετινής χρονιάς , τα έξυπνα σημεία και εκείνα που πονάνε λιγότερo, για να καταλήξουν στην ταινία “Ακάλυπτος”, όπου ο Κρις μαζί με τον κολλητό του Νίκο Βουρλιώτη υποδύονται δύο μπράβους που μεταφέρουν ένα.. φέρετρο!

edg2Ακόμα, η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη συναντά τον Απόστολο Αποστολάκη. Ο Απόστολος είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία μερικών από τα πιο popular applications για τα κινητά μας και τα tablet μας, όπως το taxibeat, το doctoranytime και το e-food. Πώς φτιάχνουμε ένα application για κινητό; Πόσα χρήματα χρειάζεται και πώς βρίσκουμε μια δημιουργική ιδέα; O Απόστολος, εξηγεί βήμα προς βήμα την τεχνολογία του μέλλοντος.

MTV EVERYDAY GIRLS
Δευτέτα 8 Ιουλίου στις 20:30 & Σάββατο στις 16.30 (επανάληψη)

You may also like