Αργεί ακόμη η οριστική ημερομηνία για τη νέα ταινία «Bourne»

Bourne film 5Οι φίλοι του διάσημου κατασκόπου Jason Bourne που προσπαθεί να ανακτήσει τη μνήμη του θα πρέπει να περιμένουν άλλες δύο βδομάδες για να δουν σε δράση τον Matt Damon.

Η Universal Pictures ανακοίνωσε πως τελικά η – ακόμη άτιτλη – ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις μεγάλες αίθουσες στις 29 Ιουλίου του 2016 αντί για τις 15 του ιδίου μήνα. Η πολυαναμενόμενη περιπέτεια κατασκοπείας θα ανταγωνιστεί στο box office την κωμωδία «Mike & Dave Need Wedding Dates», ενώ θα προπορευτεί κατά μία εβδομάδα το «Suicide Squad» της DC Comics, όπου θα πρωταγωνιστήσουν οι Will Smith και Jared Leto.

Αν η εταιρεία παραγωγής παρέμενε στο αρχικό πλάνο της 15ης Ιουλίου του 2016, τότε ο «Bourne» θα έπρεπε να έρθει αντιμέτωπος με το «Ice Age 5», παρ’ όλο που πρόκειται για ταινίες που ανήκουν σε διαφορετικά είδη – κι άρα ανταποκρίνονται σε διαφορετικό κοινό. Επίσης θα είχε απέναντί του την τρίτη ταινία «Star Trek», η οποία θα διανύει εκείνην τη βδομάδα το δεύτερο σαββατοκύριακο.

 

Bourne film 1Στο franchise των ταινιών δεν επιστρέφει μόνο ο Matt Damon, αλλά η Universal «έλκυσε» πίσω το σκηνοθέτη των «The Bourne Supremacy» και «The Bourne Ultimatum» Paul Greengrass. Η επιστροφή τους στις ταινίες «Bourne» ολοκληρώθηκε όταν «έκλεισε» η θέση για τον Ιούλιο του 2016, η οποία ήταν κρατημένη για ένα sequel της spin off ταινίας «The Bourne Legacy» όπου πρωταγωνιστούσε ο Jeremy Renner.

Πηγή: Variety
Photos: Pinterest 

Προσωπικό σχόλιο: Άντε, παιδιά, άνοιξη του 2016 ξεκινάμε όλοι μαζί παρέα Bourne marathons!

You may also like