Αρώματα της φύσης από τη Messinian Spa

Πορτοκάλι, Βανίλια,Ορχιδέα, Μύρτιλο κάνουν έναν απολαυστικό συνδυασμό… για το μπάνιο σας!

Εσείς πως επιλέγετε το σαμπουάν και το αφρόλουτρό σας;

Επιλέγετε  προϊόντα που δημιούργησε  κάποιος κομμωτής διασημοτήτων; Ή η προσωπική σας κρίση  κι ανάγκες είναι πιο ισχυρές έτσι ώστε να επιλέξετε το ιδανικό  για εσάς;

Είναι πολλές οι φορές που δεν γνωρίζουμε ποια πρέπει να είναι τα σωστά συστατικά για τα μαλλιά μας η για την επιδερμίδα μας, ώστε να είναι υγιή κι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Τώρα όμως είναι η στιγμή που θέλουμε να λάμψουμε και να κάνουμε τα μαλλιά μας και το σώμα μας να ανακάμψουν από τις ταλαιπωρία που έχουν υποστεί από τον ήλιο και τη θάλασσα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πώς; Ας αρχίσουμε λίγο με το να γνωρίσουμε την εταιρεία που με τα προϊόντα της μας αλλάζει την καθημερινότητα της ομορφιάς μας.

H  ελληνική εταιρεία από την Μεσσηνία,“Open Cosmetics” παρουσίασε το 2014 τη νέα της σειρά, τη “Messinian Spa” (http://www.messinianspa.gr/), για τους καταναλωτές που ενδιαφέρονται για πιο φυσικά προϊόντα.   Πρόκειται για μια σειρά καλλυντικών με βάση το ελαιόλαδο Καλαμάτας και πολλούς άλλους φυσικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης. Προσπαθούν να διαμορφώνουν και να παρέχουν προϊόντα εμπλουτισμένα με την ποικιλία που προσφέρει η ελληνική φύση και να υποστηρίζουν και τους Έλληνες παραγωγούς. Έτσι, η αποστολή τους  είναι να διατηρούν την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων στα κορυφαία επίπεδα ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας και την επιστημονική έρευνα, υποστηρίζοντας την ελληνική παραγωγή και ανακαλύπτοντας την ελληνική φύση και τα οφέλη της. Εξασφαλίζουν τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής καλλυντικών χωρίς parabens και  δερματολογικά ελεγμένα ώστε να εγγυώνται την ποιότητα  και την  αξία τους.

Και ας έρθουμε στο σήμερα… με τη νέα σειρά Πορτοκάλι & Βανίλια Ορχιδέα και Μύρτιλο των ελληνικών φυσικών καλλυντικών Messinian Spa, που μόλις κυκλοφόρησε και διαθέτει ένα πολύ φρέσκο και ξεχωριστό άρωμα, που θα σας ταξιδέψει στην εξοχή.

Η ενυδατική σύνθεση των προϊόντων της σειράς με βούτυρο καριτέ, αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, εκχύλισμα βανίλιας, εκχύλισμα μούρων, πανθενόλη και ελαιόλαδο Καλαμάτας περιποιείται την επιδερμίδα σας αφήνοντάς την απαλή και μεταξένια.

Χρησιμοποιείστε το αφρόλουτρο της σειράς για ένα αναζωογονητικό ντους, το bodymilk για αίσθηση απαλότητας και το hair & bodymist της σειράς για το ελκυστικό άρωμά του.

Ευχαριστούμε  τη  Ρία Σπύρου για τη συμβολή της στο άρθρο.

You may also like