Αυτά είναι τα πιο cool χτενίσματα των διακοπών

Και τι θέλουμε από τα μαλλιά μας στις διακοπές; Άνεση, ευκολία και hair styles που θα δημιουργούμε σε λίγα μόλις λεπτά. Ας φανούμε πρακτικές, γρήγορες και ας αντιμετωπίσουμε τα μαλλιά μας ως ένα έξτρα αξεσουάρ του look μας. Το πιο εντυπωσιακό και όμορφο!

1.O ατημέλητος κότσος έχει αποδειχτεί ως το απόλυτο χτένισμα των πιο στιλάτων γυναικών και όχι μόνο. Είναι μια κομψή και παράλληλα casual επιλογή που αναδεικνύει το μακιγιάζ αλλά και το τελικό look.

@emilisindlev

2. Είναι cute και μπορείς να τα φτιάξεις πολύ γρήγορα ακόμα και αν βρίσκεσαι στην παραλία. Τα ‘’σκουλίκια’’ στα μαλλιά είναι ένα cool χτένισμα που βοηθάει ιδιαίτερα τις γυναίκες που ζεσταίνονται ενώ έπειτα τα μαλλιά σου θα έχουν ένα τέλειο σπάσιμο.

@chiaraferragni

3. Άλλο ένα χτένισμα, άλλη μια ιδανική επιλογή για εσένα που δεν θέλεις να καταναλώνεις χρόνο από τις διακοπές σου για να φτιάχνεις τα μαλλιά σου. Κάνε μια χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι και πιάσε ένα χαμηλό σινιόν. Τόσο εύκολο, τόσο ιδιαίτερο!

@vikyandthekid

4. To ατημέλητο – μη ατημέλητο είναι ένα hair style που θα σε βολέψει κατά την διάρκεια των διακοπών σου αφού στην ουσία δεν έχεις να κάνεις πολλά πράγματα. Το προηγούμενο βράδυ απλά δέσε τα μαλλιά σου σε ένα χαλαρό κότσο και άφησε τον μέχρι το επόμενο πρωί που θα έχεις κομψό σπάσιμο!

@jeannedamas

5. Ποια γυναίκα δεν αγαπά το beach look; Αν έχεις σγουρά μαλλιά μην μπαίνεις στον κόπο να τα ισιώσεις, άφησε το φυσικό σου και κάνε τη διαφορά με ένα lookσαν να έχει βγει μόλις από τη θάλασσα.

Featured image:  @emilisindlev / instagram

You may also like