Αυτόλογη μεσοθεραπεία και αυτόλογη κρέμα, από τον Δρ. Σπύρο Γεωργόπουλο

9960fbe4dddfbd0123156a2800b44595Όλες μας κατά καιρούς έχουμε κάνει σκέψεις και μας έχουν απασχολήσει τα σημάδια της αφυδάτωσης στο δέρμα μας. Όλες έχουμε σταθεί μπροστά στον καθρέφτη (μερικά ή και πολλά λεπτά) για να παρατηρήσουμε καλύτερα μια μικρή ουλή (ενθύμιο της νεότερης ηλικίας) και όλες μας έχουμε σκεφτεί και ψάξει με τι τρόπο μπορούμε να εξαφανίσουμε ή να σταθεροποιήσουμε μια ρυτίδα (αυτή την ενοχλητική ανάμεσά από τα φρύδια που απροσκάλεστη επέλεξε να εγκατασταθεί στο πρόσωπο μας).

Μήπως κορίτσια ήρθε η ώρα να ενημερωθούμε για μια θεραπεία, η οποία χρησιμοποιώντας συστατικά από τον ίδιο μας τον οργανισμό, μπορεί να απαλύνει ρυτίδες, ουλές και φυσικά να ενυδατώσει την επιδερμίδα του προσώπου μας;
Ο ειδικός πλαστικός χειρουργός Δρ. Σπύρος Γεωργόπουλος μας ενημερώνει για μια μέθοδο γνωστή σε όλες μας, αυτή της αυτόλογης μεσοθεραπείας και αυτόλογης κρέμας (κρέμα φτιαγμένη αποκλειστικά από εμάς για εμάς).

Τρόπος Δράσης
Στη σημερινή εποχή, η αυτόλογη μεταφορά ιστών έχει οπλίσει το πλαστικό χειρουργό με νέες τεχνικές για την αντιμετώπιση των σύνθετων αισθητικών και επανορθωτικών προβλημάτων που καλείται να επιλύσει καθημερινά.
Στο πλαίσιο αυτών των τεχνικών η αυτόλογη μεσοθεραπεία αποτελεί ότι νεότερο υπάρχει στον τομέα της μη επεμβατικής πλαστικής χειρουργικής.

5294ae65790412f3586bfb485833822cΠεριγραφή διαδικασίας της θεραπείας
Η όλη διαδικασία συνίσταται στη λήψη μικρής ποσότητας αίματος από τον ασθενή, την επεξεργασία αυτού και το διαχωρισμό του σε τρία στρώματα : τα ερυθρά αιμοσφαίρια, τα λευκά αιμοσφαίρια και το πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια (PRP-Platelet Rich Plasma).
Με την κατάλληλη τεχνική, λαμβάνουμε μια συγκεκριμένη ποσότητα πλάσματος, η οποία περιέχει σε μεγάλη ποσότητα αυξητικούς παράγοντες, πρωτείες, ιχνοστοιχεία και λίγα βλαστοκύτταρα, η οποία εγχύνετε σε διάφορες περιοχές του δέρματος (κυρίως στο πρόσωπο, ντεκολτέ και τη ραχιαία επιφάνεια των χεριών) με τη μορφή μικρών νυγμών (τσιμπημάτων).

Αποτελέσματα
Με μια μικρή λοιπόν ποσότητα αίματος μπορούμε να διεγείρουμε τους δικούς μας μηχανισμούς επιδιόρθωσης με ασφάλεια.
Το δέρμα ξεκινάει από μόνο του τη διαδικασία της επούλωσης χαρίζοντας απάλυνση των λεπτών ρυτίδων, βελτίωση των ουλών από ακμή, καθώς επίσης, λάμψη και νεανική όψη.Παράλληλα η ενεργοποίηση της κυτταρικής αναγέννησης των ινοβλαστών και η ταυτόχρονη παραγωγή κολλαγόνου, συντελεί στην βαθιά ενυδάτωση και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

Αυτόλογη Μάσκα – Κρέμα
Επίσης, μέσω της τεχνικής αυτής μπορούμε να δημιουργήσουμε τη δική σας αυτόλογη μάσκα προσώπου καθώς και τη δική σας αυτόλογη κρέμα, 100% φυσική, 100% ασφαλή και 100% αποτελεσματική.Η παραγωγή γίνεται από τον δικό σας προσωποποιημένο ορό αφού διαχωρίσουμε τους αυξητικούς παράγοντες (Growth Factors Complex). Σε 60’ ο δικός σαs προσωποποιημένος ορός με τους δικούς σας αυξητικούς παράγοντες θα είναι έτοιμος.

Ανεπιθύμητες ενέργειες
Ανάλογα από την ποιότητα του δέρματος του ασθενή μπορεί να προκληθεί είτε ήπιος ερεθισμός μετά τη θεραπεία που υποχωρεί σε 1-2 ώρες είτε εκχυμώσεις στα σημεία έγχυσης (υποχωρούν σε δύο-τρείς μέρες)

Αντενδείξεις
Παθήσεις ήπατος, λήψη αντιπηκτικής αγωγής, εγκυμοσύνη

Συχνότητα εφαρμογής της θεραπείας
Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος 2-4 συνεδρίες ετησίως

spyros

Ευχαριστούμε θερμά τον : Σπύρο Γεωργόπουλο
 MD, PhD Eιδικός Πλαστικός Χειρουργός, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πηγή: Beauty-hall.gr

You may also like