Αυτό είναι το it κούρεμα που θα ξεχωρίσει το 2021

Τα κομμωτήρια πλέον είναι ανοιχτά. Αφέσου επιτέλους στα χέρια των επαγγελματιών και κάνε τις αλλαγές που τόσο καιρό ήθελες να τολμήσεις και λόγω συνθηκών, δεν μπορούσες. Σήμερα λοιπόν θα προσθέσουμε στη λίστα με τις επιθυμίες σου… Ένα κούρεμα που θα το δεις αρκετά γύρω σου το 2021 και σίγουρα θα προσθέσει επιπλέον κομψότητα στην εμφάνιση σου. Έτοιμη να μάθεις ποιο είναι;

Αν ανήκεις στις γυναίκες που καιρό ήθελαν να κάνουν μια αλλαγή και όλο το ανέβαλλαν, τόλμησε τώρα το κάτι διαφορετικό στα μαλλιά σου. Ανανεώσου τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Η αλήθεια είναι ότι τα μαλλιά μας παίζουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μας. Πάντα θέλουμε να δείχνουν εντυπωσιακά, υγιή και περιποιημένα με μια σύγχρονη ματιά πάντα. Και επειδή μαλλιά είναι και θα μακρύνουν, μην το σκέφτεσαι άλλο και κάνε την αλλαγή που τόσο επιθυμείς, αλλά δεν τολμάς.

Το it κούρεμα του 2021:

 Το κούρεμα που θα δεις αυτή τη χρονιά να το επιλέγουν όλες οι στιλάτες γυναίκες – εντός και εκτός Ελλάδας – είναι το πιο μακρύ καρέ με αφέλειες. Συγκεκριμένα θα κάνεις ένα καρέ μέχρι τους ώμους και θα κόψεις πιο ανέμελες και μακριές αφέλειες… Έτσι ώστε να σε βολέψουν και να δοκιμάσεις διαφορετικά hairstyles.

@alexachung

To do:

Το θετικό είναι ότι, οποιοδήποτε τύπο μαλλιών και αν έχεις (μπούκλες, ίσια ή σπαστά) το συγκεκριμένο κούρεμα θα σε βολέψει στην καθημερινότητα σου. Επίσης θα προσθέσει μια κομψότητα που θα ξεχωρίζει από χίλια μίλια μακριά. Στα θετικά του επιπλέον θα βάλουμε και την ευκολία που θα έχεις να κάνεις διάφορα χτενίσματα. Για παράδειγμα μπορείς να κάνεις μια όμορφη κοτσίδα και να αφήσεις ανέμελες τις αφέλειες χωρίζοντας τις στη μέση… Ή να βάλεις μια όμορφη και λαμπερή στέκα για να τονίσεις έξυπνα και εντυπωσιακά το ξεχωριστό καρέ. Οι επιλογές πολλές!

@chloehelenmiles

How to style:

Ακόμα και το μετανιώσεις αυτό το κούρεμα (πράγμα δύσκολο δηλαδή!) μπορείς άνετα να το μακρύνεις διότι πρόκειται για ένα μακρύ καρέ, με πιο μακριές αφέλειες. Όποια και αν είναι η ηλικία σου το μακρύ καρέ θα σε ανταμείψει και σίγουρα θα σε κάνει να δείχνεις πιο κοριτσάκι και σύγχρονη. Τέλος μην ξεχάσεις να αναδείξεις το itκούρεμα του 2021 και με τα σωστά ρούχα. Ένα μίνιμαλ και μονόχρωμο ζιβάγκο ή ένα τοπ που αφήνει τον ένα ώμο έξω θα κάνουν τη διαφορά και θα βοηθήσουν από την πλευρά τους, τα μαλλιά σου να δείχνουν όμορφα και κομψά.

@greceghanem

Τι λες; Έτοιμη για τη μεγάλη αλλαγή;

Featured image:  @chloehelenmiles/ instagram

You may also like