«Α Quiet Place 2»: Ο John Krasinski ξανά στην καρέκλα του σεναριογράφου

Η επιτυχημένη δημιουργία του 2018 του John Krasinski, «A Quiet Place», ετοιμάζεται επίσημα να δεχθεί το sequelτης, με τον ηθοποιό/δημιουργό να γράφει τη συνέχεια της ιστορίας. Την είδηση επιβεβαίωσε σε ένα Q&Aστο SilverScreenTheatreστο LosAngelesτην περασμένη εβδομάδα, δηλώνοντας, μάλιστα, ότι όταν έκανε την πρώτη ταινία δεν περίμενε ότι θα υπάρχει και δεύτερη.

«Είχα μια μικρή ιδέα γιαsequel, αλλά δεν πίστευα ότι θα πάει πουθενά. Οπότε, είπα στο στούντιο ‘Απλά πηγαίνετε να κάνετε την ταινία με κάποιον άλλον’. Άκουσαν μερικές ιδέες και είπα στον Drew (παραγωγός) σχετικά με αυτήν τη μικρή ιδέα. Κι εκείνος μου είπε να το σκεφτώ λίγο περισσότερο. Και μετά είπα ‘Αυτό μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει’. Έτσι, τώρα γράφω το sequel», είπε ο Krasinski.

Ο ηθοποιός σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στην πρώτη ταινία στο πλευρό της συζύγου του στην πραγματική ζωή, Emily Blunt, που απογείωσε το ρόλο που της δόθηκε με το εκπληκτικό της ταλέντο. Ο Noah Jupe και η Millicent Simmonds υποδύθηκαν τα παιδιά της οικογένειας, που προσπαθούσε να επιβιώσει από τα θανατηφόρα πλάσματα που είχαν καταλάβει τον πλανήτη.

Όσον αφορά στο sequel, o Krasinski (Lee Abbott) έχει υπονοήσει στο παρελθόν ότι θα έχει να κάνει με άλλους επιζώντες της εξωγήινης επίθεσης ανθρώπους, αλλά δεν έχει αποκλειστεί η πιθανότητα να ξαναδούμε την οικογένεια Abbott στο επίκεντρο. Toγεγονός, όμως, ότι το σενάριο θα βρίσκεται στα ίδια, δοκιμασμένα χέρια κάνει το πρότζεκτ να ξεκινά με γερές βάσεις.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να φτάσει στις αίθουσες των κινηματογράφων τον Μάιο του 2020.

You may also like