Βαριέστε το skincare; 5 skin pads που θα σας γλυτώσουν από τον κόπο (και τον χρόνο)

Όσο και αν θεωρούμε τους εαυτούς μας ότι είμαστε λάτρεις της φροντίδας της επιδερμίδας μας, εξακολουθούμε να έχουμε εκείνες τις εξαντλητικές ημέρες που δεν έχουμε το παραμικρό κουράγιο για οποιοδήποτε προϊόν, μιας και χρειάζονται υπεράνθρωπες προσπάθειες μόνο και μόνο για να πλύνουμε απλώς το πρόσωπό μας. Για απολέπιση και μάσκες φυσικά, ούτε λόγος.

Τα επιθέματα έρχονται προ-εμποτισμένα σε μικρά, φιλικά προς τη μεταφορά, δοχεία και είναι έτοιμα να εφαρμοστούν πανεύκολα. Πάρτε ένα, εφαρμόστε το και κοιμηθείτε, μιας και τα περισσότερα από αυτά, δεν χρειάζονται καν ξέβγαλμα ή αφαίρεση. Για ιδιαίτερα δύσκολες μέρες, υπάρχουν pads που αντικαθιστούν πολλά προϊόντα, ώστε να μην υπάρχει δικαιολογία για να παραλείψετε ποτέ ξανά τα βήματα του skincare σας.

1. Ιδανικά για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα, τα First Aid Beauty Facial Radiance Pads βοηθούν στην αποτελεσματική βελτίωση της σαφήνειας του δέρματος και την ορατή μείωση των πόρων. Συνδυάζοντας το αγγούρι και το ινδικό φραγκοστάφυλο με φλούδα λεμονιού και ρίζα γλυκόριζας, τα επιθέματα τόνωσης φωτίζουν και τονώνουν το δέρμα ενώ εξομαλύνουν την εμφάνιση λεπτών γραμμών.

2. Τα Glow Tonic To-Go Pads είναι δίσκοι βαμβακιού εμποτισμένοι με τονωτική λοσιόν, που χαρίζουν ομοιόμορφη όψη, ενυδατώνουν, φωτίζουν και απολεπίζουν απαλά την επιδερμίδα. Η επιδερμίδα αποκτά πιο φωτεινή όψη και γίνεται πιο απαλή. Εύκολη μεταφορά. Σύνθεση με 5% περιεκτικότητα σε γλυκολικά οξέα. Για κάθε τύπο δέρματος.

3. Πενήντα καθαριστικοί δίσκοι για την αφαίρεση του μακιγιάζ και της λιπαρότητας. Μειώνουν ορατά την εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων. Ένα μείγμα από αμινοξέα μήλου, ελαιόλαδο και σαλικυλικό οξύ για βαθύ καθαρισμό και απαλότητα, ενώ το συστατικό Evermat συρρικνώνει την εμφάνιση των πόρων, βελτιώνει την υφή του δέρματος και ενισχύει την προστασία του.

4. Εξήντα pads εμπλουτισμένα με το μοναδικό συστατικό Dragon’s Blood (μια κόκκινη πολύτιμη ρητίνη που χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στην θεραπευτική και προέρχεται από τους καρπούς του φυτού Croton Lechleri με σκοπό να το προστατεύσει), με σαλικυλικό και υαλουρονικό οξύ που καθαρίζουν βαθιά τους πόρους και προσφέρουν ενυδάτωση με διάρκεια, κάνοντας το δέρμα να δείχνει πιο σφριγηλό και λείο.

5. Καθαρίζει την επιδερμίδα και τους φραγμένους πόρους, απολεπίζει και περιορίζει την ακμή ενώ αποτρέπει νέα ξεσπάσματα. Με ισχυρά εκχυλίσματα tamanu, άμλα, boswellia και saw palmetto και άρωμα από πιστοποιημένο βιολογικό τσάι, λεμόνι και τριαντάφυλλο γεράνι.

You may also like