Βουτιές στις πιο hot πισίνες της Αττικής, από την Ελευθερία Σπυράκη

Αν και η αίσθηση του να κολυμπάς στα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα άλλο, υπάρχουν και εκείνοι που προτιμούν να απολαύσουν το μπάνιο τους, πίνοντας ένα soft drink ή ένα δροσιστικό coctail στην πισίνα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου.

Ξέρω, επίσης, ότι σε πολλούς δεν αρέσουν οι πισίνες λόγω χλωρίου, όμως πλέον στις περισσότερες  είτε δεν χρησιμοποιούν χλώριο για τον καθαρισμό είτε βάζουν θαλασσινό νερό !

Στις παρακάτω προτάσεις μας χαρακτηριστικά στοιχεία, πάντως είναι η πολυτέλεια και η σίγουρη χαλάρωση, ενώ οι υπηρεσίες που θα σας προσφέρουν στα ξενοδοχεία, σίγουρα δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους.

 

  • OUTDOOR-POOLHILTON ATHENS HOTEL: Το καλοκαίρι, η πισίνα του Hilton αποτελεί την καλύτερη πρόταση για κολύμπι και ηλιοθεραπεία στο κέντρο της πόλης. Με διαστάσεις 25 Χ 15 μ., άνετες ξαπλώστρες, πρόθυμο προσωπικό και καθαρές εγκαταστάσεις αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια την καλύτερη πρόταση για μια μικρή απόδραση στην Αθήνα. Στελέχη των γύρω εταιρειών που χαλαρώνουν μετά το γραφείο, μοντέλα, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, ανανεώνουν το ραντεβού τους κάθε χρόνο στη μεγαλύτερη πισίνα της πόλης. Το Oasis Pool Bar & Grill που βρίσκεται στον ίδιο χώρο, έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο καλοκαιρινό σημείο συνάντησης των Αθηναίων, όχι μόνο για καφέ, αλλά και για lunch break, αφού σερβίρει νόστιμα πιάτα σ’ ένα δροσερό περιβάλλον με υπέροχη θέα στην πισίνα. Απολαύστε σαλάτα με σπαράγγια και cottage cheese, χαλούμι πανέ με πολέντα, ψητές γαρίδες με λάιμ αλλά και λιγκουίνι με ρικότα, μεσογειακό club sandwich και κλασικό hot dog με τηγανητές πατάτες και σος μουστάρδας. Εκτός από φυσικούς χυμούς και αναψυκτικά, το Oasis διαθέτει μεγάλη ποικιλία smoothies, τονωτικών ποτών με πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών. Δοκιμάστε το Pool Paradise με πεπόνι, μούρα και μέλι ή το Healthy Mind με ροδάκινο, γιαούρτι και αμύγδαλο.

 

  • DIVANI CARAVEL: Θα πρέπει να είναι στις επιλογές αυτών που θέλουν να βρουν μια μικρή όαση στο κέντρο της Αθήνας Στο roof garden του Divani Caravel η πισίνα μας περιμένει να απολαύσουμε το μπάνιο μας σε ένα περιβάλλον που δίνει την εντύπωση του κρουαζιερόπλοιου. Οι ηλικίες που συναντά κανείς εδώ είναι άτομα γύρω στα 40 και συχνά οικογένειες, οπότε η ηρεμία που συνήθως επικρατεί είναι… απολαυστική. Τόσο απολαυστική όσο και η θέα με φόντο την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό.

 

  • 10439731_801227963221699_566584517_nST. GEORGE LYCABETTUS :Είναι μια από τις πιο ήρεμες και ρομαντικές επιλογές, γι’ αυτούς που θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους με φόντο τον Λυκαβηττό. Από τις καλύτερες πισίνες για δροσερές βουτιές και γρήγορο μαύρισμα.

 

 

  • CLASSICAL VOULIAGMENI SUITES: Στον κόλπο της Βουλιαγμένης και σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον βρίσκεται η πισίνα του CLASSICAL VOULIAGMENI SUITES. Πρόκειται για ένα συγκρότημα 55 διαμερισμάτων που προσφέρουν μια καλή απόδραση με χρώμα ελληνικό. Στην πισίνα του μπορείς να δεις το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα.

 

  • GRAND RESORT LAGONISSI:  Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το πιο κοντινό «νησί» της Αθήνας. Διαθέτει τα απόλυτα χαρακτηριστικά πολυτέλειας και άνεσης, καθώς πρόκειται για ένα από τα καλύτερα resort στην Ελλάδα. Παρόλο που βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία Grand Beach, η τεράστια πισίνα του, που είναι σαν να βρίσκεται μέσα στη θάλασσα, θα σε μαγέψει, μια που αποτελεί μια τοποθεσία που σου προσφέρει μεγάλη πολυτέλεια. Η είσοδος είναι 50 ευρώ για όλες τις ημέρες ενώ για τα παιδιά είναι δωρεάν τις καθημερινές και 25 ευρώ το Σαββατοκύριακο.

 

  • 10456313_801228073221688_301548992_nMARGI: Μία από τις δημοφιλέστερες πισίνες της Αττικής και καλή επιλογή για πρωί και βράδυ. Τα αέρινα υφάσματα που αιωρούνται πάνω από day-beds, τα ανάκλιντρα, οι οντάδες με τις μαξιλάρες και τα κιλίμια φέρνουν ένα αέρα Ινδίας!

 

 

  • 10443682_801227983221697_1416124590_nSEMIRAMIS: Σήμα κατατεθέν τόσο του Semiramis όσο και του Karim Rashid είναι η πολύχρωμη πισίνα σε σχήμα οργάνου! Τροπικό στυλ Μαϊάμι και upscale design για τον εξωτερικό χώρο του μπαρ – εστιατορίου.

 

  • CLASSICAL ATHENS IMPERIAL: Η πισίνα του 5άστερου CLASSICAL ATHENS IMPERIAL είναι η καλύτερη για να απολαύσεις ένα city break και να κάνεις το νυχτερινό σου μπάνιο με θέα τον Παρθενώνα! Μπορούμε να πούμε ότι έχει από τις καλύτερες τιμές που προσφέρονται.

 

 Σχετικά άρθρα:

Ποια είναι τα καλύτερα spots για το πρώτο ραντεβού; από την Ελευθερία Σπυράκη
4 εξωτικοί παράδεισοι, από τη Νατάσα Σχοινά
Smells like summer in Athens: Τα καλύτερα μέρη για να χαλαρώσετε, από την Ελευθερία Σπυράκη
Τα 10 καλύτερα μέρη για περίπατο στην Αθήνα, από την Ελευθερία Σπυράκη

Για περισσότερες πληροφορίες για την Ελευθερία Σπυράκη, πατήστε εδώ 

You may also like