Βρήκαμε τα 6 καλύτερα κραγιόν για το καλοκαίρι!

Ξεφύγετε ​​από τα απαλά, ουδέτερα και nudes χρώματα. Ήρθε η ώρα να φορέσετε τα τολμηρά χρώματα του καλοκαιριού. Γιατί εάν είναι κάτι σίγουρο όσον αφορά το καλοκαιρινό μας μακιγιάζ, αυτό είναι πως ο υψηλός υδράργυρος δεν κάνει καθόλου καλή παρέα με τα έντονα και βαριά προϊόντα. Όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα. Και ποιος θα μπορούσε να είναι καλύτερος τρόπος για να εντυπωσιάσουμε από τα έντονα χείλη. Χρώματα που θα τραβήξουν τα βλέμματα και θα παραμείνουν σταθερά σε όλες τις συνθήκες. Και σε τελική ανάλυση, όλες θέλουμε να μπορούμε να ετοιμαστούμε μέσα σε λίγα λεπτά και να μην χρειάζεται να κουβαλήσουμε ολόκληρες τσάντες με καλλυντικά στις διακοπές μας.

Λοιπόν, τι περιμένετε; Προετοιμάστε τα χείλη σας και ετοιμαστείτε να φορέσετε τα καλύτερα κραγιόν της αγοράς που βρήκαμε για εσάς.

1. Δοκιμάστε κάτι γλυκό με το νέο Candy Slick Glowy Lip Color. Επιλέξτε την απόχρωση Sweet Stash για εντυπωσιακή λάμψη. Παρόλο που το πολύ υγρό κραγιόν με απαλό άρωμα αφήνει στα χείλη σας χρώμα που προσφέρει πλήρη κάλυψη, το λαμπερό αποτέλεσμα δεν ξεραίνει τα χείλη σας αλλά τα κάνει ζουμερά και πολύ γυαλιστερά.

2. Ένα ακόμα παγκόσμιο best seller της NARS: το Audacious Lipstick στην απόχρωση Claudia, είναι το κραγιόν μπροστά στο οποίο λυγίζουν όλες οι αντιστάσεις. Η πολυτελής, κρεμώδης υφή του γλιστράει σα μετάξι πάνω στα χείλη και με ένα μόνο πέρασμα τα ντύνει με βαθύ, πλούσιο χρώμα που μένει απόλυτα σταθερό ενώ ταυτόχρονα τα φροντίζει σαν καλλυντικό προϊόν. Κάθε φορά που φοράτε το αγαπημένο σας Audacious Lipstick, μικρoσφαιρίδια λιπιδίων μαζί με εκχύλισμα Portulaca, έλαιο Tamanu και εκχύλισμα από λευκό μανιτάρι, περιποιούνται τα χείλη σας, τα ενυδατώνουν, τα απαλύνουν και κάνουν το φυσικό τους τόνο να δείχνει πιο ζωηρός μετά το ντεμακιγιάζ.

3. Το Superstay Matte Ink Κραγιόν στην απόχρωση 120 Artist είναι η νεότερη προσθήκη στην οικογένεια των κραγιόν της ΜΝΥ και πραγματικά θα σας ξετρελάνουν. Σας προσφέρει άψογο ματ φινίρισμα και ανεξίτηλο χρώμα στα χείλη που διαρκεί για τουλάχιστον 16 ώρες.

4. Ένα limited-edition κραγιόν με σατινέ υφή που πλημμυρίζει τα χείλη με έντονο, ορεκτικό χρώμα. Διατίθεται σε επτά χυμώδεις και εντυπωσιακές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Επιθυμείτε ορεκτικό χρώμα στα χείλη; Έχουμε τη λύση! Το Poutsicle Juicy Satin Lipstick «αγκαλιάζει» τα χείλη με έντονο, πλούσιο χρώμα και χυμώδες, σατινέ τελείωμα που χαρίζει αισθησιακό αποτέλεσμα. Το Poutsicle, που διατίθεται σε επτά εξαιρετικά έντονες αποχρώσεις σε ασορτί συσκευασία, προσφέρει μια ακαταμάχητη ποικιλία χρωμάτων που αναδεικνύουν κάθε επιδερμίδα.

5. Το υγρό ματ κραγιόν με χρωστικές μακράς διάρκειας, που δε φεύγει. Η Everlasting Liquid Lipstick είναι η λατρεμένη συλλογή της Kat Von D. Κρεμώδης σύνθεση που γλιστρά τέλεια στα χείλη, για ματ φινίρισμα μέσα σε δευτερόλεπτα. Αυτή η σύνθεση μακράς διάρκειας και με έντονα χρώματα περιέχει ενυδατικά στοιχεία φυσικής προέλευσης, από βιταμίνη Ε και σπόρους ηλίανθου. Η συλλογή των υγρών κραγιόν Everlasting περιλαμβάνει 26 αποχρώσεις, από την πλέον κλασική στην πλέον πρωτότυπη.

6. Ετοιμαστείτε να εθιστείτε. Τα νέα κραγιόν VICE Lipsticks κυκλοφορούν σε 100 διαφορετικές αποχρώσεις και 6 υφές, η μία πιο προκλητική από την άλλη. Καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις: από τις πιο nude αποχρώσεις, όπως το εμβληματικό Walk of Shame έως τα πιο rock κόκκινα, όπως το Mrs Mia Wallace και έντονα δαμασκηνί, όπως το Blackmail. 100 ανεπανάληπτες αποχρώσεις, μερικές από τις οποίες εμπνευσμένες από μολύβια ματιών ή και σκιές!

You may also like