Γιαουρτογλυκό με ροδάκινο, από τη θεία Καίτη

ΥΛΙΚΑ:
-Μια οικογενειακή συσκευασία γιαούρτι ΤΟΤΑΛ.(500 gr)
-1 μικρό κυπελάκι γιαουρτιού ζάχαρη(αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε και περισσότερη, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας)
-8 φύλλα ζελατίνη
-1 κουτί κομπόστα ροδάκινο.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Κόβουμε μικρά κυβάκια το ροδάκινο.
Στο σιρόπι του διαλύουμε τη ζελατίνη, την κόβουμε μικρά κομμάτια και την αφήνουμε στο σιρόπι να μαλακώσει,
κατόπιν τη βάζουμε όπως είναι με το κουτάκι της κομπόστας στο μάτι της κουζίνας και την ανακατεύουμε
μέχρι να λιώσει τελείως.

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το γιαούρτι και το ανακατεύουμε με τη ζάχαρη στη συνέχεια προσθέτουμε το σιρόπι
με τη διαλυμένη ζελατίνα και τέλος προσθέτουμε την κομπόστα.
Τα τοποθετούμε σε μια βρεγμένη φόρμα και την αφήνουμε στο ψυγείο (όχι κατάψυξη) μέχρι να πήξη.
Για να το προσφέρουμε το βγάζουμε λίγη ώρα πριν από το ψυγείο το αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα και αυτό μόνο του θα κυλήσει όταν θα έχει λίγο ζεσταθεί

You may also like