Γυμνάζομαι στο σπίτι… τι φοράμε;

Κι αυτή τη βδομάδα #ΜένουμεΣπίτι υπομονετικά και βέβαια γνωρίζουμε όλοι πως κάπως πρέπει να εκτονώσουμε τα αποθέματα ενέργειάς μας. Μπορεί οι περιορισμοί να μας στερούν προς ώρας την επίσκεψή μας στο fitness club μας, όμως το καλό είναι πως λύσεις υπάρχουν! Όχι, δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, we can do this! Κι αυτήν την εβδομάδα διατηρούμε την καλή μας συνήθεια, τη σωματική άσκηση, με style! Σήμερα, λοιπόν, μας εξοπλίζει με τα απαραίτητα outfits η ανοιξιάτικη sportswear συλλογή του Tommy Hilfiger!

               Το παντελόνι γυμναστικής πρέπει να είναι άνετο για τις κινήσεις μας και το tapered παντελόνι της συλλογής είναι αυτό που χρειαζόμαστε! Επιπλέον, το ύφασμά του αλλά και οι ανακλαστικές λεπτομέρειες σας επιτρέπουν να ξεχωρίζετε όταν κινείστε σε ώρες με περιορισμένο φωτισμό. Ό,τι πρέπει αν είστε πρωινοί τύποι και βγαίνετε τις ώρες που δεν έχει βγει ακόμη ο ήλιος!

             

               Ένα μπουστάκι στήριξης είναι απαραίτητο για την καθημερινή μας προπόνηση! Ποιος είπε πως δε μπορεί να είναι και stylish; Κι αν ετοιμαζόμαστε να βγούμε για μία σύντομη βόλτα για jogging, φοράμε             μία ζακέτα από ελαστικό αδιάβροχο ύφασμα για να προστατευτούμε από τις (ακόμη) σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Μάλιστα η ζακέτα, όπως και το παντελόνι, έχει ανακλαστικές λεπτομέρειες.

               Εναλλακτικά, επιλέγουμε ένα άνετο Tee για τις indoors ασκήσεις μας ή ένα cropped hoody για το jogging μας.

            

               Φυσικά τα κατάλληλα sneakers είναι το Α και το Ω ώστε να αποφύγουμε τους τραυματισμούς που προκαλούν οι κραδασμοί που δέχονται τα πόδια μας. Κι από τη φετινή συλλογή επιλέγουμε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στις συνήθειές μας και βεβαίως το στυλ μας!

            

               Επειδή ακόμη ο καιρός έχει τα σκαμπανεβάσματά του, δεν είναι κακή ιδέα να επενδύσουμε και σε ένα καλό αντιανεμικό jacket ώστε να είμαστε προφυλαγμένες από τον αέρα!

              

               Η τεχνολογία μας στηρίζει και στη σωματική μας δραστηριότητα κι η Garmin υιοθετεί αυτήν την κουλτούρα προτείνοντάς μας το smart watch Vivomove 3. Το συγκεκριμένο ρολόι έχει μία πληθώρα λειτουργιών χρήσιμες για την άσκηση και τη διατήρηση της υγείας μας, όπως τις βασικές της μέτρησης καρδιακών παλμών και του κορεσμού οξυγόνου, αλλά και την ένταση της άσκησής μας, ενώ επίσης μας υπενθυμίζει πότε να κάνουμε διάλειμμα χαλάρωσης.

Επιπλέον μας επιτρέπει να έχουμε μία εικόνα της καθημερινότητάς μας αναφορικά με τον ύπνο μας αλλά και την επαρκή μας ενυδάτωση. Παράλληλα, καταγράφει τη δραστηριότητά μας σε προπονήσεις όπως jogging, yoga και ποδηλασία, ενώ ακόμη μας δίνει τη δυνατότητα να απαντούμε τις κλήσεις μας στο Android smartphone μας με μηνύματα και να διαχειριστούμε τη μουσική που ακούμε. Κι όλα αυτά έχοντας μία επαρκή αυτονομία μπαταρίας που φτάνει τις 5 ημέρες! Με λίγα λόγια, ο… προπονητής μας είναι κυριολεκτικά στο χέρι μας!

               Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς! Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, #StayHome and #StayHealthy !

You may also like