Βρες την καλλιτεχνική σου πλευρά και φτιάξε εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια σου

Η φράση ‘’δεν έχω χρόνο’’ που λέγαμε πριν λίγο καιρό έχει αντικατασταθεί επάξια πλέον με τη φράση ‘’τι άλλο θα κάνω μέσα στο σπίτι να περάσει η ώρα;’’. Μια πρόταση λοιπόν, είναι να δοκιμάσεις όσα περισσότερα σχέδια στα νύχια σου γίνεται. Αν πιάνουν τα χέρια σου θα κάνεις θαύματα, αν πάλι όχι σίγουρα θα διασκεδάσεις την διαδικασία.

Μένουμε σπίτι με εντυπωσιακά νύχια:

  1. Όλα στο τρίγωνο

Ζωγράφισεμικρά τρίγωνα κοντά στη βάση των νυχιών σου, ενώ για κάτι διαφορετικό δημιούργησε χρωματικές αντιθέσεις.

  • Το ‘’Πειραγμένο’’ γαλλικό

Αν ανήκεις και εσύ στις γυναίκες που έχουν βαρεθεί το κλασικό γαλλικό με τη λευκή άκρη, τότε το νέον γαλλικό θα γίνει η νέα σου αγαπημένη σου συνήθεια ομορφιάς.

  • Τελεία και τέλεια νύχια

Αν δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια τότε πολύ εύκολα θα μπορέσεις να φτιάξεις μικρές τελίτσες στα νύχια σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τα αγαπημένα σου χρώματα και το μέγεθος τους.

  • Αφηρημένη τέχνη

Σε αυτό το σημείο θα χρειαστείς την φαντασία σου και όχι ένα τόσο σταθερό χέρι. Δημιούργησε τα δικά σου αφηρημένα σχέδια και κάνε τέχνη!

  • ‘’Κοκάλινα’’ νύχια

Εμπνεύσου από τα αγαπημένα σου κοκάλινα γυαλιά σου και προσπάθησε να φτιάξεις παρόμοια νύχια. Θα χρειαστείς ένα πορτοκαλί, ένα καφέ και ένα διάφανο βερνίκι.

  • Παστέλ στο παστέλ

Συγκέντρωσε τα παστέλ βερνίκια σου και ξεκίνα τους συνδυασμούς. Άφησε ελεύθερη τη φαντασία σου και μην ανησυχείς μήπως κάνεις κάτι λάθος, γιατί ότι δημιουργήσεις θα είναι μοναδικό.

  • Παλέτα χρωμάτων στα νύχια σου

Η φράση ‘’δεν ξέρω ποιο χρώμα να διαλέξω’’, μπορεί να βοηθήσει αρκετά εσένα φίλη μου που είσαι αναποφάσιστη. Διάλεξε 5 αποχρώσεις για τα 5 δάχτυλά σου, τέλειο;

  • Δείξε μου την αγάπη σου

Δημιούργησε στις άκρες των νυχιών σου καρδιές. Δεν χρειάζεται να είναι τέλειες αλλά υπάρχει μια προϋπόθεση, να γίνονται με ΑΓΑΠΗ.

  • Άνθη στα νύχια σου

Εδώ πρέπει να πιάνουν τα χέρια σου λίγο πιο πολύ από το κανονικό. Πάρε αρκετά βερνίκια δίπλα σου και προσπάθησε να ζωγραφίσεις άνθη – μινιατούρες.

Και τώρα που είδες διάφορες ιδέες, ξεκίνα τις δοκιμές!

You may also like