Συμβουλές για Γυμναστική και Μακιγιάζ από τα Everyday Girls

Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και η αναζήτηση των ηρώων της πόλης καλά κρατεί από τα «Everyday Girls» του MTV! Στο επεισόδιο της Δευτέρας, τα κορίτσια συνδυάζουν γυμναστική με ομορφιά, ποδήλατο με μακιγιάζ!

EVERYDAY_GIRLS_1Η Μυρτώ Κάζη αυτή την εβδομάδα, συναντά τον Αλέξανδρο Παπουτσή, έναν από τους πιο φανατικούς ποδηλάτες της Αθήνας. Μαζί βρίσκουν περιοχές κατάλληλες για ποδήλατο, μιλούν για το πανελλήνιο πλέον αυτό trend, και υποδεικνύουν μέσα προστασίας.
Ακόμα, θερμίδες, γυμναστική, freedays και ότι άλλο πρέπει να γνωρίζουμε πριν ανέβουμε στο ποδήλατό μας. Οι δυο τους βγαίνουν στο δρόμο με τα ποδήλατά τους και απολαμβάνουν την Αθήνα, τον ζεστό καιρό και την καλή παρέα!

Ακόμα, ο Βασίλης Τσιρίκος, ιδιοκτήτης καταστήματος ποδηλάτων, τους δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το σπαστό και το ηλεκτρικό ποδήλατο αλλά και μερικά πολύ σημαντικά tips & tricks για το ποδήλατο στην πόλη.

EVERYDAY_GIRLS_4Η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη, πάλι, κατεβαίνει στο κέντρο. Σε κεντρικό κατάστημα μεγάλης εταιρίας καλλυντικών, συναντά την make up trainer και μας μυεί στο εύκολο, γρήγορο αλλά πολύ χρωματιστό μακιγιάζ της Άνοιξης 2013. Μάθετε μαζί της, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να είστε chic & sexy αυτή την άνοιξη!

MTV EVERYDAY GIRLS
Δευτέρα 01  Απριλίου στις 20:30 &  Σαββατο στις 16:30 (επανάληψη)

You may also like