Ινδία: Οι γυναίκες κατασκοπεύουν τους μέλλοντες συζύγους τους

Είναι υπερβολικά φιλικός με τη γραμματέα του; Παίρνει ναρκωτικά; Όταν μια υποψία μπαίνει στο μυαλό, έρχονται οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ, για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Σας φαίνεται περίεργο; Κι όμως συμβαίνει….

Οι γαμήλιες καμπάνες ηχούν, αλλά εκείνοι που επιλέγουν τους προσυμφωνημένους γάμους στην πόλη έχουν να φέρουν εις πέρας μια νέα αποστολή πριν σφραγίσουν τη σχέση τους. Οι Sherlock Holmes μας δουλεύουν υπερωρίες για να ανακαλύψουν και να ελέγξουν το ιστορικό των γαμπρών! Περισσότερο από τους άνδρες, οι γυναίκες είναι εκείνες που προχωρούν στην πρόσληψη λαγωνικών για να ελέγξουν την αλήθεια…
Ο Rajdeep Singh, Διευθυντής του πρακτορείου Hawks Eye Detective, δηλώνει: “Αυτές τις μέρες, οι περισσότερες έρευνες περιστρέφονται γύρω από οικογενειακά θέματα. Από αυτές τις υποθέσεις, η έρευνα μετά το γάμο αποτελεί το ένα τρίτο των συνολικών οικογενειακών ερευνών. Τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μια τεράστια αύξηση των υποθέσεων μετά το γάμο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, και οι δυο σύντροφοι διαπιστώθηκε ότι εργάζονταν.

Είναι ωστόσο αξιοσημείωτο ότι τα κορίτσια γίνονται ολοένα και πιο προσεκτικά σχετικά με την επιλογή του συντρόφου ζωής τους. Τα κορίτσια που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των πρακτορείων ιδιωτικών ερευνών, ενδιαφέρονται τώρα να μάθουν για την οικογενειακή κατάσταση, τις συνήθειες και το εισόδημα του άνδρα.”

Ο Rahul Rai, υψηλόβαθμο στέλεχος στη Veteran Investigation Services δηλώνει έκπληκτος ότι οι γυναίκες πλησιάζουν τα πρακτορεία ντετέκτιβ περισσότερο από ό,τι οι άνδρες. “Περίπου 70% των ερωτημάτων μας είναι για σχέσεις μετά το γάμο. Οι υπόλοιπες είναι προγαμιαίοι έλεγχοι, Οι γυναίκες σήμερα είναι οικονομικά ανεξάρτητες και έχουν το προνόμιο να επιλέγουν τους συντρόφους ζωής τους. Επιθυμούν σταθερότητα στο γάμο και κατά συνέπεια είναι προσεκτικές και παίρνουν όλες τις προφυλάξεις προκειμένου να επιλέξουν ένα σύντροφο ζωής.

Άλλο ένα πρακτορείο ντετέκτιβ υποστηρίζει την ίδια τάση. Ο Alok Kumar, διευθυντής στη Balaji Security and Detective Force, δηλώνει: “Οι έρευνες που σχετίζονται με το γάμο ήταν πάντα κυρίαρχες. Παίρνουμε ίσες ερωτήσεις και από τα δύο φύλα όσον αφορά τον έλεγχο μετά το γάμο. Τον τελευταίο καιρό, παρατηρούμε ότι όλο και περισσότερες γυναίκες μας πλησιάζουν με αιτήματα προγαμιαίας έρευνας. [quote_right]Το 60% των πελατών μας που ζητούν να γίνουν τέτοιου είδους έρευνες είναι γυναίκες.”[/quote_right]

Η Mita Sircar (αλλαγμένο όνομα) είναι τραπεζικός υπάλληλος που επιθυμεί να τακτοποιηθεί σύντομα. Έχει συμβουλευθεί ένα πρακτορείο ντετέκτιβ πριν παντρευτεί. «Είναι απαραίτητο για κάθε άτομο να διεξάγει έναν έλεγχο ιστορικού ενός ανθρώπου πριν συνδεθεί μαζί του με τα δεσμά του γάμου. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των αυξημένων ποσοστών των διαζυγίων. Όταν προσέλαβα ντετέκτιβ για την έρευνα, ανακάλυψα ότι ο τύπος ήταν τοξικομανής.. Σταματήσαμε αμέσως τις προετοιμασίες του γάμου,” δηλώνει η Sircar.

Ο Deepak Raj (αλλαγμένο όνομα), ορκωτός λογιστής στο επάγγελμα, είναι παντρεμένος εδώ και τρία χρόνια. «Όλα ήταν εντάξει για δυο χρόνια. Μια μέρα όμως, η γυναίκα μου πήγε στο σπίτι της μητέρας της και παρά τις συνεχείς μου κλήσεις ζητώντας της να επιστρέψει στο σπίτι, δεν εμφανίστηκε. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και προσέλαβα ντετέκτιβ. Σύντομα αποκαλύφθηκε ότι είχε δεσμό πριν το γάμο μας και είχε επανασυνδεθεί με τον τύπο. Μόνο μετά από παρέμβαση των οικογενειών επιλύθηκε το θέμα,» θυμάται ο Raj.

Φαίνεται ότι ενώ κάποια «λαγωνικά» βοηθούν στη λύση μιας σχέσης που καταρρέει, άλλοι είναι στην ευχάριστη θέση να λαμβάνουν επαγγελματική βοήθεια για να τη σώσουν από την απόλυτη απελπισία.

Πηγή: timesofindia.indiatimes.com

You may also like