10 έξυπνοι τρόποι για να είστε πάντα σε φόρμα!

48a1358de971ab2d9e4bc09a324f2517από την δρα.Γλυκερία Ψαρράκλινική διαιτολόγο – διατροφολόγο ( Χαροκόπειος, Ορθοβιοτική)

1. Βγείτε για περπάτημα, ανακαλύψτε καινούργια μέρη. Πάρτε μαζί στη βόλτα σας το/τη σύντροφο σας, κάποιο φίλο ή τα παιδιά σας!

2. Βγάλτε βόλτα το κατοικίδιο σας όσο συχνότερα μπορείτε. Θα το εκτιμήσει όσο και ο εαυτός σας!

3. Ξεχάστε τι σημαίνει ανελκυστήρας και χρησιμοποιείτε από εδώ και στο εξής μόνο τις σκάλες! Θα δείτε ότι κάθε φορά θα είναι πιο εύκολο και ευχάριστο!

4. Παρκάρετε πιο μακριά από ότι συνήθως! Δεν υπάρχει λόγος να χάνετε πολύτιμο χρόνο κάθε μέρα κάνοντας άσκοπους κύκλους προκειμένου να παρκάρετε ακριβώς μπροστά στον προορισμό σας!

5. Ασχοληθείτε πιο ενεργά με τις δουλειές του σπιτιού ή τον κήπο σας και μην ζητάτε πράγματα από άλλους! Πέρα από το άμεσο αποτέλεσμα στο χώρο σας, θα το εκτιμήσει και ο/η σύντροφος σας!

6. Προγραμματίστε σωστά το χρόνο σας και δημιουργήστε νέα κίνητρα για να επισκέπτεστε συστηματικά πλέον το γυμναστήριο σας, στο οποίο ίσως είστε ήδη τόσο καιρό μέλος!

7. Αν υπάρχει κάποιο άθλημα το οποίο θαυμάζετε και παρακολουθείτε επισταμένως, έφτασε η ώρα να ασχοληθείτε ενεργά με αυτό. Ποτέ δεν είναι αργά.

8. Μειώστε το χρόνο των καθιστικών δραστηριοτήτων σας! Ακόμα και στη δουλεία σας αναζητήστε λόγους για να σηκώνεστε συχνά και να περπατάτε, ακόμα και για να ξεπιαστείτε!

9. Παρακολουθήστε το πρόγραμμα της τηλεόρασης που πραγματικά σας ενδιαφέρει και μόνο αυτό! Κατά προτίμηση, παρακολουθήστε το περπατώντας πάνω στον ηλεκτρικό σας διάδρομο.

10. Υλοποιείστε σταδιακά και έναν-έναν τους στόχους σας και επιβραβεύστε τον εαυτό σας για κάθε νέα αλλαγή στην καθημερινή σας συμπεριφορά!

 

Πηγή: http://easyway2health.blogspot.gr/

You may also like