Δεν είναι κακό να είσαι «bitch»! (και όχι beach…)

388980_394470257268991_1284632201_nΤο να είσαι μια «σκύλα» μπορεί να σου δώσει μεγάλη ελευθερία στη ζωή. Κατά τη γνώμη μου, οι γυναίκες που θεωρούνται «σκύλες έχουν πολλές ιδιότητες για τις όποιες πρέπει να είναι περήφανες. Δυστυχώς στη ζωή μου δεν έχω υπάρξει πολλές φορές «σκύλα» -θα έπρεπε να είναι πολλές περισσότερες (αλλά τι τα θες δεν αλλάζει ο άνθρωπος). Όσες όμως φορές το έχω καταφέρει, το χάρηκα ιδιαίτερα, κυρίως γιατί ένιωσα ότι είπα ό,τι ήθελα να πω και δεν φοβήθηκα να αντιμετωπίσω ανθρώπους που δεν ήταν κάτι περισσότερο! Για αυτό αν νομίζετε ότι η bitchy πλευρά σας αρχίζει να ξυπνάει, αφήστε τη, κάποιο λόγο θα έχει. Για να λέμε και την αλήθεια είναι φορές που η καλύτερη επιλογή είναι να είσαι «σκύλα».

*Μπορείτε να είστε ειλικρινείς
Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, σκαφτόμαστε πολύ τι θα πούμε και κρατάμε πολλά πράγματα στο μυαλό μας, για να μην μας πούνε «σκύλα». Σκεφτείτε πόσο καλύτερα θα ήταν, αν μία φίλη σας ρωτάει αν νομίζετε ότι το φόρεμά της, την κάνει να δείχνει χάλια και για ενώ την κάνει, για να μην την πικράνετε της λέτε πως είναι υπέροχη. Αν πειτε την αληθεια δεν σας κάνει αυτομάτως «σκύλα», απλά μπορείτε να το πείτε κομψά και να της αποδείξετε ότι μπορεί να βασίζεται στην ειλικρίνειά σας.

*Να έχετε αυτοπεποίθηση
Ένα άλλο εκπληκτικό προνόμιο του να είσαι «σκύλα», είναι ότι αποπνέεις τόνους αυτοπεποίθησης. Ακόμα και στο περπάτημα σου φαίνεται πως όλα γύρω σου ανήκουν. Έτσι την επόμενη φορά που κάποιος σας θα σας αποκαλέσει σκύλα, ευχαριστήστε τον.

large*Δεν χρειάζεστε την έγκριση κανενός
Τις σκύλες πραγματικά δεν τις νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για εκείνες. Είναι ο εαυτός τους και κάνουν ότι θέλουν , ανεξάρτητα από τις απόψεις των άλλων. Υπάρχει μια κάποια ελευθερία που έρχεται μαζί με τον χαρακτηρισμό της “bitch”.

*Παίρνετε ό,τι θέλετε
Όταν οι γυναίκες εργάζονται για να πάρουν αυτό που θέλουν στο χώρο εργασίας, θεωρούνται σκύλες. Δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Στα διοικητικά συμβούλια είναι όλο και πιο κοινό και αποδεκτό φαινόμενο, το να είναι μια σκύλα είναι μέρος του να είναι επιτυχής. Ξέρει τι θέλει και δεν φοβάται να διεκδικήσει για να το αποκτήσει.

*Λέτε τη γνώμη σας
Το να είσαι μια σκύλα σημαίνει ότι μπορείτε να μιλήσετε και να εκφραστείτε όπως θέλετε. Δεν αναγκάζεστε να συγκρατήσετε τις απόψεις της. Σημαίνει ότι μπορείτε να ζείτε τη ζωή σας στο έπακρο και δεν χρειάζεται να δικαιολογείτε τη συμπεριφορά σας.

Ακόμα λοιπόν και αν κάνει σπάνιες εμφανίσεις στη ζωή σας, αφήστε τη να δώσει την παράσταση της, όσοι σας αγαπούν, θα καταλάβουν!
large_(2)

You may also like