Διάσημες φιλίες στο Hollywood!

Η φιλία είναι ιερή λέξη και φαίνεται ότι ακόμα και οι stars του Hollywood το γνωρίζουν και έχουν όλοι τον δικό τους «κολλητό». Οι σχέσεις τους είναι δυνατές και κρατούν χρόνια, κάτι που μας κάνει να πιστέψουμε ότι ακόμα και οι διασημότητες μπορούν να διατηρήσουν τις φιλίες τους δυνατές και ανεπηρέαστες από τα φώτα και τα φλας της δημοσιότητας.

Jennifer Aniston και Courteney Cox

Ξεκίνησαν σαν «Φιλαράκια» στη τηλεόραση και κατέληξαν BFF στη πραγματική ζωή. Μάλλον είναι οι πιο διάσημες κολλητές στο χώρο του θεάματος και όχι άδικα! Έγιναν κουμπάρες, αφού η Jennifer βάφτισε το παιδί της Courteney, Coco. Επίσης στα διαζύγια και των δύο είχαν πάντα η μία την άλλη για να το ξεπεράσουν. Είναι φίλες από το 1994 που συνεργάστηκαν στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Friends. Ακόμα και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και τα ξεπέρασαν σύντομα και η φιλία τους συνεχίζεται… κάνοντάς τες να αποτελούν υπόδειγμα.

 

Kate Hudson και Liv Tyler

Είναι και οι δύο απόγονοι διάσημων αστέρων… Η πρώτη κόρη της Goldie Hawn και η δεύτερη κόρη του Steve Tyler-front man των Aerosmith, πολύ καλές φίλες από πολύ μικρή ηλικία. Η Kate Hudson και η Liv Tyler έχουν μεγαλώσει στο Hollywood. Θα έλεγε κανείς ότι έχουν τόσα κοινά που δύσκολα δεν θα μπορούσαν να μην είναι κολλητές. Συχνά τραβούν τα φλας σε πρεμιέρες στο κόκκινο χαλί ή απολαμβάνουν δείπνα σε μερικά από τα πολλά αριστοκρατικά εστιατόρια του Λος Άντζελες . Αποτελούν τον ορισμό του Hollywood child και οι δύο.

Gywneth Paltrow και Madonna

Είναι μία από τις μακροβιότερες φιλίες του Hollywood, η Gwynnie μια φορά αναφέρθηκε στη Madonna ως «σαν μια παλαιότερη αδελφή». Το «ζευγάρι» έχει κοσμήσει πολλά κόκκινα χαλιά μαζί κυρίως όταν ακόμη ζούσαν και οι δύο στον ίδιο δρόμο στο Λονδίνο.

 

Brad Pitt και George Clooney

Έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες μαζί και έχουν αναπτύξει μία φιλία που διαρκεί χρόνια τώρα. Είναι η αντρική φιλία που όλοι ονειρεύονται και αυτοί οι δύο έχουν καταφέρει να φτιάξουν, ο Brad Pitt και ο George Clooney θα πρέπει να είναι μερικά από τα πιο διάσημα «ζευγάρια» καλύτερων φίλων του σύγχρονου κινηματογράφου.

Sienna Miller και Keira Knightley
Μετά την ταινία The Edge of Love, η Sienna Miller και η Keira Knighltey δημιούργησαν τη δίκη τους φιλία κομμένη και ραμμένη επάνω στη βρετανική καταγωγή τους, που ίσως έπαιξε και αυτή το ρόλο της στο δέσιμο των δύο γυναικών. Το σούπερ-χαριτωμένο two some σχηματίζεται σε ένα στενό δεσμό και συχνά τις έχουν κατασκοπεύσει σε από κοινού εξορμήσεις γύρω από το Λονδίνο.

Nicole Kidman και Naomi Watts

«Η Naomi Watts και εγώ είμαστε πολύ, πολύ καλές φίλες και υποστηρίξαμε η μια την άλλη σε πολλά πράγματα» αυτό δήλωσε η Nicole σε συνέντευξή της στη Telegraph το 2008. «Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σπάνιο, ιδιαίτερα για ηθοποιούς, και είμαι πολύ περήφανη για αυτό», συμπλήρωσε. Τι άλλο να πούμε εμείς; Εκτός από συμπατριώτισσες είναι κολλητές και η Nicole με τον πρώην σύζυγό της, Tom Cruise, είχαν βοηθήσει την Naomi όταν μετακόμισε στην Αμερική και ξεκινούσε την καριέρα της. Πραγματικές φίλες!!

Ben Affleck και Matt Damon

Είναι φίλοι εδώ και 25 χρόνια, καθώς η φιλία τους αναπτύχθηκε στο κολλέγιο… Ο Ben Affleck και ο Matt Damon έγραψαν μαζί το σενάριο για την ταινία «Ο ξεχωριστός Γουίλ Χαντιγκ» (για την οποία βραβεύτηκαν με Όσκαρ καλύτερου σεναρίου) και με αυτό τον τρόπο επισφράγισαν την κοινή τους πορεία και άνοιξαν τον δρόμο σε κάτι νέο. Μπορεί να μην ξανασυνεργάστηκαν, αλλά παραμένουν κολλητοί.

 

Salma Hayek και Penelope Cruz

Μία από τις πιο σταθερές γυναικείες φιλίες της κινηματογραφικής βιομηχανίας είναι αυτή της Salma Hayek και της Penelope Cruz. Όταν η Penelope μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες η Salma ήταν το μόνο πρόσωπο που γνώριζε, έτσι συγκατοίκησαν, μέχρι που η Κρουζ γύρισε την πρώτη της ταινία στο Hollywood. Και οι δύο όμορφες, λαμπερές, σέξυ, ταλαντούχες και πλέον μαμάδες, είναι το ισπανόφωνο ταπεραμέντο τους, που τις κάνει να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες ηθοποιούς και ίσως να τις δένει!

Σε επόμενο άρθρο θα κάνουμε αφιέρωμα στις διάσημες φιλίες παλαιότερων εποχών, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Hollywood.

You may also like