Διέρρευσαν τα πρώτα 4 επεισόδια της 5ης σεζόν του Game of Thrones

1795332_10153190924926955_5757983274280253503_oΗ επιστροφή του Game of Thrones τελικά έγινε πιο γρήγορα από όσο το φανταζόμασταν και φίλοι followers της σειράς βιαστείτε γιατί διέρρευσαν τα πρώτα 4 επεισόδια σε sites με torrent, έτοιμα για να τα κατεβάσετε!

Πρόσφατα, μάλιστα, ο παραγωγός του Game of Thrones, Greg Spence, είχε εκφράσει την ανησυχία του για πιθανό ενδεχόμενο διαρροής των επεισοδίων, αφού, όπως είχε πει, τα special-effects δουλεύονται από καλλιτέχνες σε σπίτια σε όλον τον κόσμο. Έτσι, τα αρχεία βρίσκονται παντού και οι επεξεργαστές πρέπει κάθε φορά να επιβεβαιώνουν γραπτώς ότι τα έχουν σβήσει.

Το ευτυχές ή δυστυχές συμβάν –ανάλογα το πώς το βλέπει ο καθένας- συνέβη χθες το βράδυ και χιλιάδες fans του show έχουν ήδη αποκτήσει τα πολυπόθητα επεισόδια. Για να είμαστε και αντικειμενικοί, βέβαια, υπάρχει το κακό ότι άπαξ και δούμε αυτά τα τέσσερα, θα περιμένουμε σίγουρα ένα μήνα για τη συνέχεια αλλά ακόμα κι αν κάποιος αποφασίσει να περιμένει την επίσημη προβολή τους, υπάρχει ο κίνδυνος των spoiler στα διάφορα sites.Γι’ αυτό, πριν αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε, σκεφτείτε και τι το συνοδεύει.

Όπως και να’ χει, το Game of Thrones ξανάρχισε οπότε… Καλή απόλαυση!

 

You may also like