Διανύουμε το ζεστό Σεπτέμβρη με ανανεωμένη διάθεση και στυλ

Αν με ρωτήσετε, θα σας πω ξανά και ξανά πως ο Σεπτέμβρης για μένα σημαίνει νέα κεφάλαια και νέες περιπέτειες. Και δεν είναι πάντα κακό αυτό, γιατί οι αλλαγές είναι εκείνες που μας ατσαλώνουν και μας κάνουν να προχωρήσουμε παρακάτω. Έτσι, λοιπόν, θεωρώ πως πρέπει να αποδεχόμαστε αυτήν την αύρα αλλαγής. Κι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι με αισόδοξα χαμόγελα και φυσικά μέσα από το μοναδικό μας στυλ!

               Ο καιρός οπωσδήποτε δεν είναι ακόμη για ζεστά πνατελόνια και σακάκια, αλλά ένα λίγο μακρύτερο μανικάκι ενίοτε χρειάζεται. Στη νέα συλλογή των Marks&Spencer θα βρούμε πανέμορφα φορέματα ακριβώς για να κάνει πιο ομαλή τη μετάβαση στη φθινοπωρινή σαιζόν και ξεχωρίζουμε αυτό το στυλάτο midi wrap με snake print!

               Ποιος είπε πως τα sneakersείναι μόνο για casualεμφανίσεις; Το σωστό ζευγάρι μπορεί να μετατρέψει με μεγάλη ευκολία ένα lookσε street chic style! Απόδειξη τα COOLIOαπό τη συλλογή της Μαίρης “Mairiboo” Συνατσάκη για τα Envie Shoes!

               Σε εμάς τα κοριτσάκια αρέσει να στριμώχνουμε την γεμάτη μέρα μας σε όμορφες τσάντες. Και με τις τσάντες της Le Pandorine αυτό γίνεται ακόμη πιο επιτυχημένα! Άλλωστε μας αρέσει να εκφραζόμαστε και μέσω των mottos της στα τυπώματα!

               Shining in September…

               … piece of cake! Η Πριγκιπώ μας βοηθά να προσθέσουμε τη δέουσα λάμψη στην εμφάνισή μας με τις δημιουργίες της και πιο συγκεκριμένα, με το κολιέ και το δαχτυλίδι από τη συλλογή Margot αλλά και το σκουλαρίκι – cuff Gang.

               Η ομορφιά θέλει… τον Dr. PAWPAW της!

               Το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν, σωστά; Γιατί, λοιπόν, να μην προνοήσουμε για τα “σκασμένα” χέρια και χείλη; Από το αγαπημένο μας One Beauty προμηθευόμαστε εγκαίρως την κρέμα χεριών Dr. PAWPAW με cozy άρωμα κακάο και καρύδας. Η σύνθεσή της με εκχύλισμα παπάγιας, ελαιόλαδο και αλόη βέρα (ο συνδυασμός που έχει κάνει τόσο δημοφιλή το brandεξαρχής) ανακουφίζει, θρέφει κι ενυδατώνει την επιδερμίδα των χεριών, προστατεύοντας την προληπτικά τόσο από τις αλλαγές του καιρού αλλά και τηνβ αναπόφευκτη χρήση αντισηπτικών!

              

               Και βέβαια ας μην ξεχνάμε το (προσωπικό) αγαπημένο rich mocha balm για τα χείλη. Ο προαναφερόμενος συνδυασμός συστατικών προσφέρει στα χείλη ενυδάτωση διαρκείας και βεβαίως η φυσική nude απόχρωση του balmτο κάνει ιδανικό να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο αντί για lip gloss αλλά με εφαρμογή στα μάγουλα μπορεί να τονίσει ένα totally natural makeup!

              

               Να περνάτε όμορφα και να μην ξεχνάτε: #staysafe, #stayhealthy, #staypositive !

Featured image: unsplash.com/@tamarabellis

You may also like