Είσαι single και σε αγχώνει ο Άγιος Βαλεντίνος; Don’t!


               Για ορισμένες γυναίκες, η 14η Φεβρουαρίου περνάει είτε αδιάφορη είτε… προκαλεί ανησυχίες. Ο λόγος επειδή ίσως δεν έχουν βρει ακόμη τον άνθρωπο για τον οποίο αδημονούν κάθε χρόνο αυτή τη μέρα, όσο κλισέ κι αν φαίνεται. Η αλήθεια, όμως, είναι πως το μυστικό για μία σχέση που θυμίζει διαφήμιση για τη γιορτή είναι να περιμένεις μέχρι να βρεθεί ο “Mr. Right Guy”. Κι όχι, αυτός δε θα έρθει καβάλα στο άσπρο άλογο ούτε θα σε πάρει αγκαλιά στο βασίλειο του – τουλάχιστον όχι έτσι όπως το φανταζόμασταν μικρές! Με λίγα λόγια… πώς θα είναι ο πρίγκιπας του παραμυθιού μας;

01 Θα κρατάει τις υποσχέσεις του. Είτε είναι μία μικρή υπόσχεση όπως το ότι όντως θα σου τηλεφωνήσει όταν λέει πως θα το κάνει, είτε κάτι μεγαλύτερο, όπως να περάσετε χρόνο οι δυο σας παρά τους όποιους αντιπερισπασμούς, η ακεραιότητα που θα επιδείξει είναι ένα ουσιαστικό κριτήριο.

               02 Θα σου δείχνει ότι του λείπεις. Αν σου τηλεφωνεί απλά για να σε ακούσει όταν δεν είσαι εκεί, αν θέλει να μαθαίνει πώς ήταν η μέρα σου ή αν απλά είσαι καλά… Αυτές οι κινήσεις δεν χρειάζονται το “μου λείπεις”, είναι το “μου λείπεις”.

               03 Δε θα διστάζει να δείχνει την αγάπη του. Θα σου φέρεται με ευγένεια, αξιοπρέπεια, καλοσύνη και χωρίς να φοβηθεί αν θα δεις τις όποιες αδυναμίες του. Θα σε κάνει να αισθάνεσαι σημαντική κι όχι για να σου προσφέρει αυτό που θέλεις να ακούσεις και να νιώσεις, αλλά επειδή όντως θα είσαι σημαντική: για εκείνον.

               04 Θα προσπαθεί να λύνει τα όποια προβλήματα της σχέσης σας. Αντί να κάνει πως δεν το βλέπει, θα προσφέρει ουσιαστικές και λογικές λύσεις σε ό,τι μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στη σχέση σας. Δε θα σε κατηγορεί πως είσαι υπερβολική ή πως δραματοποιείς καταστάσεις. Κι αν κάτι που είπε σε πληγώσει, θα το παραδεχθεί και θα ζητήσει συγνώμη. Κι όλα αυτά θα τα κάνει γιατί όντως θέλει να είναι μαζί σου.

               05 Θα είναι περήφανος για σένα. Θα χαίρεται για κάθε σου επίτευγμα και θα μιλάει γι’ αυτό στους φίλους του και την οικογένειά του. Δε θα σε μειώνει για τους φόβους σου ή τις ανασφάλειές σου, αλλά θα σε ωθεί σε νέες προκλήσεις ακριβώς επειδή πιστεύει σε σένα. Τόσο περήφανος θα είναι για σένα.

               06 Θα σε προστατεύει. Ένας άντρας που αγαπάει πραγματικά  τη γυναίκα που είναι στο πλάι του (και δεν είναι απλά ερωτευμένος μαζί της) θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αποτρέψει άλλους από το να την πληγώσουν. Επίσης θα φροντίσει ώστε να μην την πληγώσει ποτέ ο ίδιος.

               07 Θα σε κάνει να νιώθεις πλήρης. Μαζί του θα νιώθεις την αγάπη, θα νιώθεις πως σε σέβεται και φυσικά θα νιώθεις απόλυτα χαρούμενη. Γιατί θα εκτιμά όλα σου τα προσόντα κι όλα όσα σε κάνουν μοναδική. Γιατί στα μάτια του θα είσαι όντως μοναδική.

               Κυρίως, όμως, θα αποδεικνύει κάθε στιγμή πως αξίζει τη δική σου αγάπη. Όλα όσα θα κάνει θα είναι πολύ απλά γιατί είσαι ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή του και δε θα θέλει με τίποτα να το αποχωριστεί αυτό το κομμάτι. Γι’ αυτόν τον άντρα, ναι, αξίζει να περιμένεις κι ας μη γιορτάσεις φέτος τον Άγιο Βαλεντίνο. Όταν βρεθεί αυτός ο άντρας, κάθε μέρα θα είναι για σας 14 Φεβρουαρίου!

You may also like