Ελληνικό Πρωινό κάθε Κυριακή στη Yoleni’s

Η Yoleni’s -το μεγαλύτερο delicatessen ελληνικών προϊόντων- προσφέρει γνήσιο Ελληνικό πρωινό κάθε Κυριακή, από τις 11πμ έως τις 2μμ, στον πρότυπο πολυχώρο της Ελληνικής γαστρονομίας -το Yoleni’s Flagship store στην οδό Σόλωνος 9 στο Κολωνάκι.

Η βάση του ελληνικού πρωινού όπως όλοι γνωρίζουμε είναι τα κύρια προϊόντα της Μεσογειακής διατροφής, η οποία δεν είναι απλώς μια μοντέρνα διατροφική τάση, αλλά αποτελεί σύμφωνα με την UNESCO «άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας». Ο άρτος από παραδοσιακό φούρνο, οι ελιές από την Καλαμάτα, το στραγγιστό γιαούρτι εμπλουτισμένο με πολυφαινόλες, οι χειροποίητες γιαουρτόπιτες, το μέλι από την Κρήτη, τα τυροκομικά & αλλαντικά από κάθε περιοχή της Ελλάδας, οι φρεσκοψημμένες Θρακιώτικες πίτες, τα παραδοσιακά αλείμματα και μαρμελάδες από την Χίο και φυσικά ο αρωματικός καφές, βρίσκονται στην καρδιά του Ελληνικού πρωινού και του νέου πολυχώρου της Υoleni’s.

Το μενού έχει επιμεληθεί ο δημιουργός γεύσεων της Yoleni’s, βασισμένος σε παραδοσιακές συνταγές πρωινού από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στόχος του εγχειρήματος και ταυτόχρονα όραμα της οικογένειας Yoleni’s, είναι να αναδειχθεί διεθνώς ο γαστρονομικός πλούτος της χώρας και η περίφημη ελληνική φιλοξενία, μέσα από τη γνωριμία με πάνω από 220 παραγωγούς και τα αγνά, αυθεντικά προϊόντα που δημιουργούν και προσφέρουν. Αυτός είναι και ο λόγος που οι προτάσεις του Κυριακάτικου πρωινού της Yoleni’s έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά με αγνά υλικά από το εδωδιμοπωλείο του πολυχώρου.

Το πρωινό προσφέρεται σε πλούσιο μπουφέ στο χώρο του αιθρίου.

You may also like