Τονίστε τα γαλάζια μάτια με τον πιο εύκολο τρόπο

Εάν το μακιγιάζ είναι τέχνη, τότε τα γαλάζια μάτια, έχουν το δικό τους κλειδί, της επιτυχίας. Κάντε τα γαλάζια μάτια, να φαίνονται πιο φωτεινά και πιο έντονα, με τους παρακάτω εύκολους τρόπους.

Όταν θέλετε να κάνετε τα μπλε μάτια να ξεχωρίζουν, επιλέξτε χάλκινες σκιές με πορτοκαλί αποχρώσεις. Το πορτοκαλί είναι το αντίθετο του μπλε στον τροχό των χρωμάτων, και όταν τοποθετείτε συμπληρωματικά χρώματα δίπλα-δίπλα, το αποτέλεσμα που έχετε, είναι άκρως ζωηρό και ζωντανό. Για ένα πρωινό μακιγιάζ, εφαρμόστε ένα μείγμα μιας bronzy καφέ σκιάς σε όλο το κινητό βλέφαρο. Για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, ψεκάστε το πινέλο σας πριν την εφαρμογή της σκιάς με το Fix+ της MAC.

Και ενώ οι χρυσές σκιές, δείχνουν τρομαχτικές στην συσκευασία τους, και ελάχιστες είναι εκείνες που θα τολμούσαν να τις δοκιμάσουν, εμείς σας προκαλούμε να τις επιλέξετε. Εφαρμόστε στην εξωτερική γωνία των ματιών, είτε σε μια γραμμή, σύριζα στις πάνω βλεφαρίδες, δημιουργώντας ένα εφέ μεταλλικού eyeliner. Για μια βραδινή εμφάνιση, μην διστάσετε να την εφαρμόσετε σε όλο το κινητό βλέφαρο, τονίζοντας την κόγχη του ματιού με λίγη ποσότητα από το bronzer σας, το οποίο θα λειτουργήσει ως μεταβατικό στάδιο, για ένα μαλακό αποτέλεσμα, και δεν θα επιτρέψει στην χρυσή σκιά να φτάσει πολύ κοντά, στα φρύδια.

Ένας ακόμη τρόπος για να τονίσετε τα μπλε μάτια, είναι φυσικά επιλέγοντας, μια απόχρωση του navy blue. Ενόσω το μαύρο μπορεί να φέρει ένα πολύ σκληρό αποτέλεσμα, το μπλε θα έρθει να τονίσει το χρώμα των ματιών σας, και να βγάλει προς τα έξω όλη τους την μαγεία. Είτε σε μορφή μολυβιού περιμετρικά του ματιού σας, είτε ως eyeliner, είτε εφαρμόζοντας μια μπλε σκιά σε όλο το κινητό και κάτω βλέφαρο, δημιουργώντας ένα smoky look, το αποτέλεσμα θα δείχνει εκπληκτικό.

 

You may also like