Ετοιμάζεται η Lady Gaga για το πρώτο της Όσκαρ Α΄ γυναικείου ρόλου;

H Lady Gaga μάλλον έχει βάλει στόχο, να κερδίσει το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου. Ένα χρόνο μετά τον ρόλο της ως Ally στο ”A star is born”, το site με κινηματογραφικά νέα deadline.com, ανακοίνωσε ότι η Lady Gaga θα παίξει στον κινηματογράφο την Patrizia Reggiani, την γυναίκα που καταδικάστηκε και έστησε την δολοφονία του πρώην συζύγου της, Maurizio Gucci.

O Maurizio Gucci με την Patrizia Reggiani

Η ταινία, την οποία και θα σκηνοθετήσει ο Ridley Scott, επικεντρώνεται στην ταραχώδη ζωή της οικογένειας του οίκου Gucci αλλά και στην δολοφονία του εγγονού του ιδρυτή της, Maurizio.

Patrizia Reggiani

The real story

Η Reggiani παντρεύτηκε τον Maurizio όταν ήταν και οι δύο 24 ετών και γρήγορα έγιναν ένα από τα πιο δυναμικά και διάσημα ζευγάρι της Ιταλίας. Όλα άλλαξαν όταν το 1985 o Maurizio είπε στην γυναίκα του ότι θα λείψει για ένα επαγγελματικό ταξίδι. Στην πραγματικότητα την είχε εγκαταλείψει για άλλη γυναίκα. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο στο 1994 και την επόμενη χρονιά ο Maurizio ήταν νεκρός, έχοντας πυροβοληθεί από έναν πολύ ”κομψό” δολοφόνο.

Τώρα μένει να δούμε την ταινία και τις κριτικές. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι η Lady Gaga θα βάλει όλες τις δυνάμεις της για να μας καταπλήξει.

You may also like