Ετοιμαστείτε για την 3η ταινία του «Sisterhood of the Traveling Pants»

Μετά από αρκετή φημολογία σχετικά με τη συνέχειά της, μία εκ των πρωταγωνιστριών του «Sisterhood of the Traveling Pants», η Alexis Bidel, αποκάλυψε ότι το cast πρότεινε τη δημιουργία τρίτης ταινίας κι ότι αυτήν τη στιγμή βρίσκονται σε συζητήσεις. Η Bidel ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon, ο οποίος δηλώνοντας φαν τόσο του Gilmore Girls όσο και του Sisterhood, τη ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση για sequel. Εκεί ήταν που η ηθοποιός αποκάλυψε τα νέα.

«Μόλις είπαμε την ιδέα για μία τρίτη ταινία. Ελπίζω όλα να δέσουν. Θα ήταν τόσο τέλειο. Θα μου άρεσε πολύ.», είπε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος από το cast ενισχύει τις φήμες. Το 2016, η Blake Lively είχε πει: «Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να υπάρξει τρίτη ταινία. Οι τέσσερις μας είμαστε ακόμα κολλητές και το να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε κάτι πάλι μαζί ήταν πάντα όνειρο για εμάς. Αλλά θα έπρεπε να είναι κάτι που να έχει λογική. Αν περιμένεις τόσο πολύ για να κάνεις μία τρίτη ταινία, πρέπει να τιμά την ιστορία και την κληρονομιά.»

Σύμφωνα με την πλοκή, τέσσερις φίλες αποχωρίζονται για πρώτη φορά στη ζωή τους. Για είναι σίγουρες ότι δε θα χαθούν, αποφασίζουν να μοιραστούν όλες ένα παντελόνι. Στην ταινία βλέπουμε να εκτυλίσσονται οι ιστορίες τους με αυτό το παντελόνι.

Η πρώτη ταινία του αγαπημένου franchise κυκλοφόρησε το 2005 από τη Warner Bros. κι αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά από το ομώνυμο βιβλίο της Ann Brashares. Η δεύτερη, το 2008, αποτέλεσε την αναμενόμενη συνέχεια της αρχικής ταινίας, δεδομένης της αγάπης που εκδήλωσε ο κόσμος.

Με την έκταση που αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει το sequel, όλα δείχνουν ότι δε θα αργήσουμε να το απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη.

You may also like