Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 3 Μαΐου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Και καλό μήνα – έστω κι αργοπορημένα!

Εκεί που μέχρι την Κυριακή απολαμβάναμε τον ήλιο και τη ζέστη του, ο Απρίλης φαίνεται ν’ αποφάσισε να αλλάξει ρότα από Δευτέρα και έφυγε αφήνοντας πίσω του συννεφιές και ενίοτε βροχές. Τα spring showers όμως είναι καλώς ή κακώς μέρος της άνοιξης και ασφαλώς δεν πρέπει να μας εμποδίζουν από τα πλάνα μας! Οπότε ας δούμε τη γενική πρόγνωση του καιρού γι’ αύριο και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Αραιές νεφώσεις θα έχουμε κι αύριο, όπως φαίνεται, οι οποίες κατά τόπους θα πυκνώσουν, ενώ δεν αποκλείονται και κατά τόπους σποραδικές βροχές. Η μέση θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 16°C και 27°C κι οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι με μεταβλητή διεύθυνση (βορειοδυτικοί) και στα ανατολικοί ανατολικοί – νοτιοανατολικοί εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Ένα tapered* παντελόνι μπορεί να γίνει η βάση για ένα look που θα μας καλύψει για οποιαδήποτε φάση της ημέρας. Για να παραμείνουμε σε ανοιξιάτικο mode, μπορούμε να το συνδυάσουμε με μία δαντελωτή μπλούζα (εξαιρετικά σχέδια μπορούμε να δούμε στα καταστήματα Intimissimi!). Καθώς η πρόσφατη επιτυχία του bralette “απενοχοποίησε” την εμφανή παρουσία του σουτιέν, μπορούμε να φορέσουμε από μέσα ένα strapless σουτιέν σε χρωματικό τόνο παραπλήσιο του top είτε ακόμη και σε πιο έντονο αν θέλουμε να δημιουργήσουμε αντίθεση. Η Tezenis Collection, μάλιστα, μας διευκολύνει στην επιλογή με το νέο Mykonos Bra.

 

Με τις αναμενόμενες καιρικές συνθήκες ενδείκνυται ένα πανωφόρι κι ένα military σακάκι είναι η στυλάτη επιλογή και θα κάνει, εφόσον χρειαστεί, πιο formal το look.

Dolce & Gabbana

Οι μπαλαρίνες είναι παπούτσια που κάθε γυναίκα έχει στη γκαρνταρόμπα της και την άνοιξη λατρεύουμε το έντονο χρώμα τους!

Salvatore Ferragamo

Οι τσάντες hammock είναι μία τάση που φέτος κέρδισε τις εντυπώσεις. Γι’ αυτό και στην καλοκαιρινή συλλογή της ESIOT, εκτός από μοναδικά σχέδια σε σανδάλια, θα βρούμε και τη hammock τσάντα της καρδιάς μας!

Esiot bag

Οι hair stylists φέτος προτείνουν ανεπιφύλακτα το bob (aka καρέ) με μήκος ως το πηγούνι. Ωστόσο, αν δε θέλετε (ακόμη) να αποχωριστείτε την πλούσια κόμη σας, οι ατημέλητοι κυματισμοί είναι το hairstyle της άνοιξης. Τα δε αξεσουάρ, μάλιστα, φέτος έχουν την τιμητική τους, οπότε, γιατί να μην προσθέσετε μία όμορφη μπαρέτα;

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς! Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

*Χαρακτηριστικό του tapered παντελονιού είναι ο φαρδύς σχεδιασμός στοπάνω μέρος, με το παντελόνι να στενεύει, συνήθως από το γόνατο και κάτω.

You may also like