Η άνοιξη είναι εδώ, ας τη χαρούμε με στυλ!

Πλησιάζουμε τα μέσα Μαΐου και η άνοιξη μας κλείνει το μάτι. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, με κάποιους ακόμη περιορισμούς να αίρονται τις επόμενες μέρες, η καθημερινότητά μας θα αποκτήσει μία πολυπόθητη ποικιλία. Εξακολουθούμε να προσέχουμε αλλά ας απολαύσουμε την ευκαιρία να χαρούμε την παρέα μας και τους αγαπημένους μας… με στυλ!

               Ετοιμάζεστε για το γραφείο και μετά κανονίσατε κι ένα ραντεβού για καφές με τις φίλες σας; No problem! Στα καταστήματα των Zara η ανοιξιάτικη collection μας περιμένει να την εξερευνήσουμε. Φέτος μία ιδιαίτερη τάση είναι τα παντελόνια με πιέτες. Επιλέγουμε ένα σε φωτεινό λευκό χρώμα και το συνδυάζουμε με ένα κορμάκι με navy pattern– αθάνατο και πάντα κομψό! Κι ας βάλουμε λίγο χρώμα με ένα σακάκι στο χρώμα της μέντας!

               Κλασικά αξεσουάρ για μοντέρνες εμφανίσεις!

Λατρεύουμε τις γόβες γιατί μας βγάζουν ασπροπρόσωπες όλη μέρα! Αν, όμως, το ραντεβού σας είναι μετά το γραφείο, επιλέξτε ένα ζευγάρι με ελαφρώς χαμηλότερο τακούνι. Καθώς το outfit μας είναι ήδη αξιοπρόσεκτο, αρκούμαστε στο κλασσικό σχέδιο γόβας και βασιζόμαστε γι’ αυτό στη συλλογή του Tsakiris Mallas!

               Για τα προσωπικά μας αντικείμενα που προβλέπουμε πως θα χρειαστούμε στη διάρκεια της μέρας μας, αυτή η τσάντα χειρός Trussardi συνδυάζει κομψότητα κι απλότητα – κι αυτό το brand μας υποδέχεται στα καταστήματα Tsakiris Mallas!

            With a touch of sunshine!

Τι θα λέγατε να φέρουμε το καλοκαίρι λίγο πιο κοντά… Πώς; Μα με τα πανέμορφα κοσμήματα της αγαπημένης μας Iosifina που μας προετοιμάζουν ψυχολογικά (κι όχι μόνο)!

            Θέλουμε, όμως και λαμπερό πρόσωπο…

               … κι αυτό σημαίνει σωστή προετοιμασία πριν ακόμη φύγουμε από το σπίτι. Ξεκινάμε με την αντηλιακή μας κρέμα, με τα καταστήματα Sephora να μας εξοπλίζει με την καινοτόμα τεχνολογία Solar Smart+ της Clinique. Με δείκτη προστασίας SPF 50 και με δραστικά αντιοξειδωτικά συστατικά, η επιδερμίδα μας παραμένει προστατευμένη από τις βλάβες που μπορεί να προκαλέσει η ηλιακή ακτινοβολία. Η σύνθεσή της την καθιστά ιδανική και για ευαίσθητες επιδερμίδες, ενώ η μη λιπαρή υφή της την κάνει ιδανική και για βάση μακιγιάζ.

               Επιστρέφουμε σπίτι και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η επιδερμίδα μας θέλει ένα φρεσκάρισμα. Μετά το ντους μας, λοιπόν, εφαρμόζουμε τη μάσκα προσώπου της Sephora Collection με μέντα, που προσφέρει άμεσα τόνωση στην επιδερμίδα και δίνοντάς της νεανική και σφριγηλή όψη.

Τελευταία πινελιά στην περιποίησή μας – τι άλλο; – η ενυδατική μας. Στα καταστήματα Sephora βρίσκουμε πάλι την Clinique και την  ενυδατική κρέμα-τζελ χωρίς έλαια moisture surge. Είναι η ανανεωμένη εκδοχή ενός προϊόντος που έχετε λατρέψει. Εμπλουτισμένη με βιολογικό ένζυμο αλόης και υαλουρονικό οξύ διεισδύει στην επιφάνεια της επιδερμίδας και την ενυδατώνει σε βάθος, έως και 10 στρωμάτων. Προσφέρει αποτελέσματα  που διαρκούν έως και 100 ώρες ακόμα και μετά το πλύσιμο του προσώπου. 

               Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, να περνάτε καλά μένοντας πάντα ασφαλείς κι υγιείς! Have fun!

Featured image: unsplash.com/@vanijah

You may also like